Flash_Who ?

Flash_Who ?

Så kom første indlæg endelig op, det sku en svær størrelse, pludselig at skulle skrive, pludselig dele sit liv, og sine tanker osv, det er angst provokerende, tænk nu hvis jeg skriver en masse vrøvl, tænk hvis jeg træder nogen over tæerne, tænk hvis min tegnsætning er helt af h til, tænk hvis jeg får skriveblokering? dette kan kun tiden svare på, men jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, og er lige nu fyldt med tro på projektet.

Hvad vil jeg dele med jer? Jamen alt hvad der lige falder mig ind, der vil komme dagens outfit, de dage jeg føler det hele sidder lige i skabet, der vil komme ældre billeder, af favorit outfits, der vil komme billeder og tekster af og om ure, om bolig, biler, situationer, ferie og familieliv, og selvfølgelig en masse tattoos. Tatoveringer har været en central del af mit liv i snart 25 år, det er min hobby/interesse, det er også mit daglige brød, og den ting jeg beskæftiger mig aller mest med.

Jeg vil prøve at lave et fast indslag, som jeg kalder Your Daily Flash, dette vil være et enkelt billede oftest kun med en lille kort tekst, det vil tit være en tatovering, men det kan også være et eller andet jeg møder på min vej, som jeg bare må dele.

Nu tror jeg at jeg vil kalde det for mit første indlæg nogensinde, og håber at rigtigt mange vil læse med,  kommenterer, give ris og ros, så jeg henad vejen kan blive en habil blogger.

flashwho

Ønsker jer alle en skøn weekend

Morten-under

12 kommentarer

 • Rasmus Gleerup

  Kære Morten

  Stort tillykke med bloggen, som du nok skal få succes med! Jeg glæder mig til at følge med. Jeg deler stort set alle dine interesser, lige fra ure, tasker, tattoes mv. Vi tales. De bedste hilsner Rasmus(den tørre kiks) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Rasmus,
   Det sku dejligt at have lært dig at kende, du jo slet ikke en tør kiks, 😉 Der er så mange dejlige ting, ure, biler, tasker og dejlig dejlig mad. Glæder mig til næste gang du kommer forbi.
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Morten..
  Jeg ville egentlig bare sige at i vores
  Familie hører tattosalonen til et program der SKAL ses… Alle i programmerne virker søde, ærlige, sjove og lige til…
  Jeg vil også have lov til at rose en artikel som jeg læste i et vores børn blad. Skønt at I som familie åbner op og fortæller at selv om i er i tv og har tatoveringer at i jo er som alle andre…. At i også eller som jeg læser det ihverfald også kan tænke lidt gad vide Hvad naboen tænker om os og omvendt:-) Fed artikel..
  Håber at når jeg skal på tøsetur til Kbh med min 3.5 år gamle datter, at vi lige får tid til ihvertfald lige at lurer jeres shop… Vi bor til hverdag i Sønderjylland, så ikke nemt bare lige at poppe forbi…
  Men alt i alt ville jeg egentlig bare sige at jeg ser frem til at følge bloggen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Marianne,
   Hvor er det dejligt at hører at i ser programmet, det jo derfor netop vi laver det, for at i kan se det og blive glade og få et grin.
   Og ved du hvad, du har ret, vi er som alle andre, hverken mere eller mindre, og det håber jeg man kan se på skærmen og læse i artiklen.
   Når din datter og dig rammer kbh skal i være hjerteligt velkommen i butikken
   De bedste hilsner
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi jensen

  Hej morten. Skide godt indlæg på bloggen :). Jeg har fulgt trofast med i tatoo salonen, fedt program, jeg har ikke selv nogen tatoo’s inu, men drømmer om at få mod til en dag at få en inde hos jer. Jeg kommer selv fra Hundested, ja vi har endda leget sammen, næsten hver dag, oppe på gærdesmuttevej oh omegn. God weekend. Hilsen heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Heidi,
   tak for de søde ord om butikken, og du skal da selvfølgelig have den første tatovering hos os 🙂
   Sjovt, hvor boede du henne på Gærdesmuttevej?
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kc

  Fedt fedt har set tattoo shoppen på tv og bliver bare så positiv ind i når jeg ser jer, i er altid i det fedste humør(ved godt det er tv) men i min verden er der ikke noget bedre en latter og tattoos så at sætte de to ting sammen i den bedste sendetid JARHHH tak👍👍👍 har aldrig læst en blog før men har nu oprettet en profil for at følge dig mvh kc

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hey KC,
   Mange tak for de pæne ord, og jeg skal afslører for dig, at det du ser på tv faktisk er den skinbarlige sandhed for 99% af tiden, vi er glade i låget, laver det vi elsker og det er det vi gerne vil vise..
   Rigtigt god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedest
  Ja så kan jeg jo læse med her glæder mig vildt meget at følge dig og din hverdag følger dig på fb. instergram. tv. Og nu på bloggen
  Ønsker dig en glædelig weekend sammen med familien 👍😉❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Mange tak, og god weekend til dig og dine, håber her vil komme mange sjove og finurlige indslag på bloggen fremover 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej Morten og velkommen til bloggeruniverset. Jeg vil meget gerne følge dig, selv om jeg ikke helt ved hvilke indlæg du vil komme med. Men jeg har med stor fornøjelse set alle afsnit af Tattoo salonen og elsker den! Jeg håber at det bliver sjovt at følge dig og glæder mig!

  held og lykke !

  anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Anna, og mange tak 🙂
   Hmm jeg ved faktisk heller helt hvad der kommer på bloggen, men håber jeg kan finde noget godt spænende og sjovt
   Rigtigt god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flash_Who ?