Your Daily Flash

Ny Tatovering, måske.!

Så er tiden kommet, til jeg igen snart skal have lavet en nu tatovering, jeg skal jo være færdig snart, med færdig så er det i min verden, fyldt på hele kroppen, dog ikke i ansigtet. Men for pokker jeg er så bange hver gang nu, da jeg var yngre nappede jeg rask væk 5-6 timer i streg, men nu er der kun de sidste latterlige steder tilbage, her taler vi ribben, vi taler inderlår, baglår, etc, altså steder hvor det bare gør lidt mere ondt, og med alderen er jeg sku blevet mere og mere pivet. Men men men, jobbet skal gøres og nu kan jeg ikke trække den længere, så næste gang der er et hul i kalenderen hopper jeg til.

Hvad skal jeg så have lavet, ja det sku lidt skørt, men der er det her gamle pladecover fra Shubidua, der har fulgt mig siden jeg var dreng, jeg har altid syntes det var skide sjovt, og så tænkte jeg, jamen hvorfor ikke, det jo et stykke af min barndom, og jeg har skrålet med på shubidua, ligesom alle andre, og kan selvom man ikke har hørt sangene i mange år, alligevel den dag idag synge med på de fleste, og bliver altid i godt humør, når der tilfældigvis lige er en sang i radioen, og ja jeg ved godt, det ikke er hverken cool eller smart, men det sådan set ligegyldigt, jeg synes det gør mig glad, og album coveret gør mig glad.

Hvad skal jeres næste tatovering være?

motorkiks

skal selvfølgelig kun have kiks og motor, billede kommer, når den en dag er lavet..

Smider lige et billede så i kan få fornemmelsen af at pladsen er trang.bar kasse

 

Morten-under

9 kommentarer

 • Dorthe

  Sjovt billede. Og fed ide til ny tatovering.
  Min næste tatovering ska være en udvidelse af en tattoo jeg fik lavet for tre år siden. Den består af en lille sommerfugl og en større sommerfugl. Den store sommerfugl har bogstavet C i den ene vinge og symboliserer min datter, Christiane. Den lille sommerfugl symboliserer et barn jeg har mistet tidligt i graviditeten. Siden da, har jeg mistet et par gange mere, og tanken er, at få lavet flere af de små sommerfugle, men på et tidspunkt bliver der forhåbentlig og mulighed for at få en ny stor sommerfugl på armen, blandt de små. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er da en mega fed tattoo. Hvem har ik skrålet med på deres sange ?? 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   ja synes selv den er sjov og glad, og ja alle kender shubidua, og alle synger med, selv de som ikke tør være ved det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Andersen

  Jeg synes det er så super fedt at du har så mange forskellige tattoos der hver især har en betydning for dig ligemeget hvordan de ser ud.
  Min næste tatto skal være en minde tatovering for min storebror og mor jeg mistede begge meget pludseligt med 13 måneders mellemrum. Jeg skal bare lige havet fundet ud af hvordan den skal se ud. En skam der er så langt fra Nordjylland og over til jer for I har så mange fede ideer. Så en gang bliver jeg nok nødt til og ligge vejen forbi jer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Tanja,
   Jeg må indrømme at nogle af mine tattoos ikke har en betydning, men bare lavet i en sjov situation, en hurtig indskydelse, men til alle sammen knytter sig en oplevelse, et tidspunkt i mit liv, sådan set en malet dagbog 😉
   Synes klart du skal forbi os, så vi kan hjælpe med at lave et godt minde til dig du kan have med dig hele vejen.
   De Bedste Hilsner
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie P

  Har endnu ikke nogen – Men jeg drømmer om at få lavet et par stykker – den ene af dem vil jeg gerne ha på ribbene – men jeg er så pisse bange for nåle, så der skal lige samles lidt mod til – måske turen fra Aalborg til Kbh bliver tilbagelagt så den kan blive lavet ved jer? 😊 – et andet sprøgsmål – laver i på fingrene? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Jannie,
   Det er slet ikke så slemt, så den klarer du snildt. Håber du tager turen over til os, fingre tatoverer vi desværre ikke 🙂
   De bedste hilsner
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene christiansen

  Har kun en tatovering. Den næste ( som jeg satser på skal laves hos jer ) er min datters fodaftryk. Hun var dødfødt 4 dage før termin og i år ville hun være blevet 10 år. Så det skal være et minde for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Malene,
   Er ked af at høre om din datter, og vi vil selvfølgelig gerne lave et fodaftryk, så du kan bære mindet på dig forevigt.
   De Bedste Hilsner
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash