Verner Panton

Migræne, Nej tak.!

Hvis nogle af jer som mig også lider af migræne, ved i hvor forfærdeligt modbydeligt sådanne anfald er, de er nærmest invaliderende, og man kan nærmest ikke være i sin egen krop, hvad der hjælper er individuelt, nogle skal have mørke, nogle skal sove, næsten alle prøver med piller, hvilke er individuelt fra person til person, personligt er jeg rigtigt glad for Treo, og indimellem også en imigran eller to, at sove på.

Men nu er der muligvis hjælp på vej, for vi fik for et halvt år siden forespørgsler vedrørende en speciel ørerpiercing der skulle kunne hjælpe på dette problem, som født skeptiker, tænkte jeg, argh mon dog, men vi prøvede selvfølgelig på de kunder som måtte ønske denne piercing, og tænkte så ikke mere over det, før end, der pludselig begyndte at komme tilbagemeldinger på piercingen, dette med en overvægt af positive tilbagemeldinger, faktisk over 90% har haft færre anfald, og mange har slet ingen haft siden de fik piercingen, foreksempel, havde vi en mand på 63 år, der ikke havde tænkt piercing ind i sit liv før nu, men så var forfærdeligt plaget af migræne, dagen efter hans piercing ringede han, og fortalte at han for første gang i over 15 år, havde sovet en hel nat uden, at være oppe efter smertestillende medicin, og han var udhvilet og glad på en måde han nærmest havde glemt.

Så hvis du lider af migræne og intet virker, så skulle du da overveje om ikke det var noget for dig..

migræne

Hvordan piercingen virker, jeg ved det ærligt talt ikke, men det er vist noget med et akupunktør triiger punkt, som påvirkes permanent, og deraf hjælper mod migræne, om dette er tilfældet ved jeg ikke, jeg ved blot den hjælper for rigtigt mange.

migræne1

lige et par kunder med den omtalte piercing og et par anmeldelser

daith

Håber at dette kan hjælpe, hvis nogen derude har migræne, eller kender nogen der har, for spørgsmål, ring til shoppen på 33139313, mandag til lørdag kl 10-18

De Bedste Hilsner

Morten-under

7 kommentarer

 • Hej Morten
  De der i øret kunne jeg godt tænke mig har en del i forvejen men kender du en go piercer i nærheden af Aabenraa da det er lidt langt til jer i shoppen på gåben og krykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Morten,
  det lyder jo – næsten – for godt til at være sandt når vi med migræne efterhånden har forsøgt alt inden for både anerkendte og alternative metoder for at få en tålelig hverdag. Men det pirrer jo nysgerrigheden med de gode resultater I har haft 😊 Har du selv fået den – og har den i givet faldt hjulpet på dine anfald?
  Og selvfølgelig tak for hyggeligt TV!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Christina,
   Altså man kan sige 300,- det jo nærmest kun en halv pakke migræne piller, som alligevel ikke altid hjælper, så man burde prøve piercingen, men skal jeg være ærlig, så tør jeg ikke, tror det lidt som med bageren, der hader kager fordi, han står i dem hver dag, så får man sådan en angst agtig ting, når man står med dem hver dag, jeg har haft 15 piercinger, eller noget i den stil, og før rørte det mig slet ikke, men nu, pyha. Tlgengæld, er der nærmest udelukkende positive tilbagemeldinger.
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Morten bliver akupunkturpunktet målt ud hos jer eller bliver den blot sat i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Mette, der udmåles ikke, den sættes hvor den piercing mæssigt sider bedst, heldigvis, har vi fantastisk mange positive tilbagemeldinger, op mod 90%
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej Morten.
  Hvad koster piercingen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verner Panton