Your Daily Flash

Verner Panton

Hvis der en ting, jeg kan bruge timevis på så er det boligmagasiner, jeg elsker simpelthen at se på lækre huse, fede indretninger, at suge inspiration, og finde ud af hvad der skal spares sammen til. Nogle gange er jeg så åbenbart den eneste, der kan se det flotte i indkøbet.

Det her indlæg, er så vedrørende et køb, som i den grad har skilt vandene, mine elskede havemøbler. Jeg besluttede for mange år siden, da jeg havde en lækker terrasse på Bryggen, at jeg da skulle have Verner Panton stole, og i forskellige farver, som møbler ved mit terrasse bord, og i forskellige farver, ideen kom efter en reklame i Bo Bedre, hvor stolene stod i en vifte i alle farverne, og nogle gange er der ikke langt fra tænke til handling, så jeg fandt Dankortet og så en tur i Illums Bolighus, op på tredje sal, finde en sælger og bestille 6 stole i forskellige farver, det var sjovt, “altså du mener du skal have en i hver farve”, ja lige præcis, “hmm altså jeg skal lige forstå det her, du vil have 6 stole, men i forskellige farver”, igen, ja tak, “ok, ja det har jeg aldrig solgt før”, jeg fik mine stole, og bestilte en fragtmand, og hjem kom de, ud på terrassen, og sikke et syn, det var for mig så smukt, resten af familien kom hjem, og ærligt, de delte ikke helt min entusiasme, måske min på det tidspunkt meget lille datter, som da gav mig, at den lyserøde stol, den var flot, well de lærer at elske dem, tænkte jeg, men nej. Så kom næste problem, det er jo en stol, lavet til at stå indenfor, så der er ligesom en skål til numsen, men intet afløb til regnvand, jamen, Morten finder da et bor, og laver et hul i røven på hver stol, sådan. Så kommer næste problem, fordi nu skal de sælges, det bestemmer resten af familien, og jeg kontakter en møbelhandler, som griner og siger, har du seriøst boret huller i dine dyre Verner Panton stole, ja ellers kunne vandet jo ikke rende fra, jamen tillykke klaphat, nu de så værdiløse, eller meget billige, øhh ok 🙂

Og hvad kan man så lærer af den historie, jamen køb dyre møbler, hvis de andre ikke kan lide dem, gør dem værdiløse, fordi?pantonsøndag

Fordi nu 4 år efter har jeg stadig mine stole da de er for dyre at bare smide ud…

Seriøst de er da for fede, eller hvad synes i?

 

De Bedste Hilsner

Morten-under

8 kommentarer

 • Christine

  Hej Morten,
  Det er de FEDESTE havestole. Mine bedsteforældre havde dem – godt nok i én og samme knaldrøde farve – og jeg husker så godt den våde bag hvis jeg ikke lige fik kigget mig for inden jeg satte mig, når jeg vel at mærke havde glemt at tippe stolen mod bordet sidste gang jeg sad i den…. Dem skal jeg helt klar eje til min sommerhushave på et tidspunkt – dog uden huller 😜 God stil!
  De bedste hilsner
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Det er nemlig tricket, at læne dem mod bordet, så sliper man for hullerne, og bevarer stolenes værdi 😉 man sidder suverænt godt i dem synes jeg, så kan godt forstå du gerne vil have dem..
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasperwalther

  Stolene er fede (på sin helt egen måde naturligvis).. Selvom jeg går ud fra at bordet måske er valgt for at dæmpe farverne lidt, så synes jeg dog det er lidt små kedeligt og der burde du også have gået all in i farver eller valgt en lys udgave 😊

  Taget din families reaktion i betragtning var det dog måske et meget klogt valg at holde bordet i sort. Ellers havde du måske fået ordrer på at sove på terrassen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   HEHE, ja tror ikke jeg skal prøve at lave om på bordet, og bare være glad for stolene står endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mega seje….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper A

  Mega fede 👍🏼😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash