Mine tasker og accessories.

Lorte Dag

Jeg har bogstaveligt talt haft en rigtigt lorte dag.
Hvorfor ?  jo det skal jeg fortælle dig.

Første skridt på vej mod den totale skod dag, sker da hundehvalp, det lille søde kræ, vælger at besørge på gulvet. Seriøst, så meget høm i så lille en hund… øv.

Andet skridt er da en fortravlet lad cykel, vælger at vende mit sidespejl, midt i Københavns mylder trafik.
Spejlet kunne heldigvis vippes tilbage.
Derfra gik det stille og roligt mod den totale katastrofe. Midt på kronprinssensgade kommer et stort vindpust og vælger at tage vand med fra gesims, fra tag eller hvor fanen det tog det fra og smide hvad der føltes som en spand vand ud over mig. Fedt nok.
Den pakke, eller rettere de to pakker jeg venter fra min smykkeleverandør, så vi igen kan kurere migræne, er blevet splittet og den ene er på mystisk vis havnet i Helsinki. UPS har så den anden i Kbh men vil ikke udlevere den, da man jo ikke skiller dem ad. Seriøst det er to papkasser, ikke et sæt enæggede tvillinger !! Giv mig så min pakke for pokker.
Nu dagen rimelig træls og jeg skal til at smutte hjem. Der har været mange kunder og det har på den vis været en dejlig dag, solen skinner og der er hjemmelavede burger der hjemme. så sker det, nu bliver sømmet slået i kisten, mine forholdsvis nye meget dyre solbriller, knækker. Det ikke træt plastik, det er hængslet der knækker midt over, nu må jeg så kører hjem i solskin, med en slags monokel, i stedet for briller. Nu håber jeg at min normalt seje brillemand løser problemet, tilfredstillende i morgen, så det kan blive en god dag. Det har jeg brug for..

lort

Håber jeres dag har været bedre end min 🙂

ellers gør de her jer glade. De gør i hvert fald mig glad.2hunde

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tasker og accessories.