Your Daily Flash

Mine tasker og accessories.

Jeg har altid fundet det svært, at finde cool fede herretasker, jeg har helt sikkert også været bange, for om det at kigge efter fede tasker, var alt for tøset, men uanset, så har jeg en kærlighed for tasker, tasker i lækker kvalitet, tasker som har udtryk, og her vil jeg vise jer nogle af dem jeg har samlet op gennem tiden.

Jeg vil samtidig smide et par accessories oveni, og linke til steder hvor lignende tasker og accessories kan købes.

For at starte fra en ende er her den første taske jeg købte, udover ungdommens rygsække og sportstasker, altså første rigtige voksen taske

skulder

Denne her grå messengerback har virkeligt båret mange papirer osv til og fra jobbet, da det var denne taske jeg transporterede alt i da jeg startede shoppen. lignende kan købes her

I skal heller ikke snydes for mit dyreste, måske også dummeste køb, denne sindsygt lækre briefcase fra Goyard, kan man andet end elske Goyard?

goyard

Jeg bruger den desværre alt for lidt, da den kræver mod, men nøj den er fed… 🙂 Fede briefcases her

Så skal der også være plads til de store rejsetasker, det er nok dem jeg har mest lyst til at købe hele tiden for der er bare så mange fine

rejsetasker

Ja, jeg ved jeg bruger alt for mange penge, men de så tilgengæld samlet sammen over mange år, og en god weekend bag, er et must have, find en her

Den næste skiller vandene, min elskede manpurse, de fleste hader den, men jeg selv, og i hvert fald Dovne Robert, ja og så samtlige Italienske og Franske rigmænd, man møder når man drager sydpå, og magen til praktik, der plads til pas, til boardingkort, til solbriller, penge, kort, ja alt du lige skal have ved hånden, nok min mest brugte taske

manpurse

Dette er samtidig den taske der er sværest at finde, eller Goyard er også svær da den kun sælges meget få steder i verden, men denne lige sag, den holder styr på rejserne fuldstændigt, har du også brug for styr på rejsen?

Så det tid til de mest nødvendige i småtings afdelingen, som jeg aldrig rejser uden

småting

Notesbøger og skriver, fordi man aldrig ved hvornår der dukker en god ide op, eller på en ferie et spil 500, hvor der skal holdes score. Visitkortholderen, såman kan give ud, når sidemanden, ønsker en tatovering, af uforklarlige årsager, har jeg så altid kun et tilbage, ofte hvor jeg har skrevet et nummer jeg selv skal huske tilbage. Og så selvfølgelig en pengepung.

Til sidst og ikke mindst, har jeg en kæmpe samling briller og solbriller, når man som jeg er brilleabe, man må godt sige det sev, kræver det man kan matche sit outfit, derfor er det blevet til en pæn bunke gennem tidensløb

briller

Når ja til aller aller sidst, mandens vigtigste smykke, og mit seneste indkøb, mit elskede Rolex.

rolex

De bedste hilsner

6 kommentarer

 • Simon

  Så ved jeg jo hvor jeg skal låne en rejsetaske når jeg snart skal på ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Du altid velkommen til at hente en fin taske 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simon

   Kan godt være det kunne blive aktuelt når vi skal afsted lige snart 👍👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simon

   Kan godt være det bliver aktuelt 👍👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din brune Mulberry!! Den står på min ønskeliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Det er også min yndlings, savner dog en skulderstrop

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash