FlashMorten, hvorfor?

Inspiration, i min optik verdens bedst klædte herrer

Før i tiden, læste jeg så mange modeblade, at jeg til sidst ikke gad længere, jeg begyndte så at bruge nettet, men det er ikke det samme, og jeg savner mine blade, hvilke blade finder i inspiration i? hvor køber i dem?

Jeg syntes, og dette var måske den største årsag til at bladene blev droppet, at de simpelthen var for dårlige på herresiden, men nu skal det have en chance mere.

En af dem jeg synes har en super god stil, og som jeg mange gange har kigget på, er amerikaneren Nick Wooster, han er super cool, kører super god stil, på trods af at han faktisk er 58 år, det giver fanme tro på at man godt kan være oppe i årene og stadig være en cool cat. Vi deler lidt stil Nick  og jeg, har begge tattoos, lidt samme frisurer, osv, han er bare ældre, og mere grå på toppen, jeg er måske et par kilo større og brillebærer, men derudover, samme stil, måske han lurer mig af? 😉

wooster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FlashMorten, hvorfor?