Your Daily Flash

Mørkt hjem, ja tak

Da jeg sagde, jeg vil have trægulvet slibet og gjort helt mørk, sagde alle, det bliver du træt af, det simpelthen for dystert, det fjerner lyset i stuen osv, men jeg fik mit mørke gulv, og det er så smukt, enig?

Da jeg så ville male entre, trappeopgang og soveværelse mørk, kom det igen, det bliver du træt af, det tager lys osv, men jeg malede mørkt, og ja som i sikkert har gættet så siger alle der ser, det ser så godt ud, det er virkeligt flot, jeg er sikker på at nu er det de mørke nuancer, der kommer ind i folks hjem, jeg er i hvert fald vild med det.mørkstue1

Jeg synes det ser super godt ud, og komplimenterer både det grønne marmor, og de brune Y-stole fra wegner.

mørkstue2

Køkkenet er også mørkt, faktisk sort, og det står så fint til gulvet, det virkeligt svært at fotograferer de her sorte flader

mørkstue5

Den mørke trappe opgang, synes jeg gør det suverænt, og en hyggelig måde at komme ovenpå.

Hvad synes I, er i enige sort og mørkt, er det nye, øhh sort.

De Bedste Hilsner

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash