Your Daily Flash

I dag bliver en god dag.

Som en lille opfølger på forleden, rædsels dagen, så startede onsdag morgen, godt om end lidt travl, Hannah skal til modeshow, (det kan i læse mere om på hendes blog senere, ved at trykke her) så der lidt trængsel på badeværelset, da der også skal to unger i skole og gøres klar, vi vil selvfølgelig alle helst, bruge det samme badeværelse. Ungerne når at blive klar og vi kommer ud med dem, før skolestart. Dette er vigtigt, for jeg er altid selv kommet for sent til alt, og den vane skal mine børn ikke arve. Når men hjemme igen, før afgang mod København, vælger Elvis, den lille hvalp, at lave på gulvet, og første tænke er ikke igen, ikke endnu en lorte dag. Så sker det, så beslutter jeg at fanme nej, i dag bliver en god dag, uanset hvad, jeg gider ikke fra morgenstunden at have en møg dag, så jeg samler Elvis op, går ud i haven, og med et lyst sind, og en lille flov hund, skinner solen, havet bruser, nærmest i baghaven, i det øjeblik ved jeg, at det bliver en fantastisk onsdag.

onsdag

 

I skal da også se den lille flove kødbolle, han er sku meget sød, og ja hvalpe har uheld

pølse

 

Well det en god dag, og i for sku også lige havets brusen

udsigt

Så hermed ønsker jeg alle en fantastisk onsdag.

knus herfra

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash