Hjælp hvor du kan.

Ting du ikke kan lide som barn, men elsker som voksen

Hvordan kan det være, der er ting næsten alle hader som barn, men som de fleste lærer at elske som voksen?

Jeg så en artikel om dette emne igår, og det er fuldstændigt rigtigt ihvertfald for mig. Listen igår havde 10 punkter, og jeg var enig i næsten alle, jeg napper bare 3 her:

Kaffe, de fleste børn synes det bitter og smager dårligt, de flaske voksne derimod, kan slet ikke leve uden, og personligt, elsker jeg kaffe, så meget at jeg faktisk hellere drikker den tarveligste færgekaffe end jeg vil undvære kaffe.image

Næste på listen skiller også en del voksne fra, men oliven er der ikke mange børn der kan lide, men mange lærer at elske dem som voksne, personligt synes jeg det er en formidabel spise, i mad, eller bare som en snack .

image

Sidste ting på min liste er næsten det bedste, og en kombination af 2 ting, STILHED & ALENE TID, kan man andet end elske det?

Der mange flere ting på listen, man kunne nævne alkohol, herunder måske især rødvin, men tænker det måske mere er som teenager vs voksen det spiller ind, hvilke ting har i hadet som barn men elsket som voksen?

Bedste Hilsner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp hvor du kan.