Kan ikke vente til i morgen

Du er simpelthen for grim Morten

Der ikke mange der ved det, men jeg er faktisk uddannet på kontor, jeg både handelsskole, gymnasie og kontoruddannelse, hvordan havner man så med tatoverings butik?

Jo det skal jeg fortælle jer, da jeg var dreng ville jeg enormt gerne have et job på et fedt kontor, jeg ville gerne arbejde med shipping, som børsmægler, eller som ejendomsmægler. Jeg var faktisk i erhvervspraktik som ejendomsmægler, og troede helt sikkert det var den vej. Efter folkeskolen, strøg jeg direkte på Handelsskolen i Hillerød, hvor jeg tog en HG, og så en lærerplads på kontor, min mor var blevet leder af en stor ejendomshandel, og her tænkte jeg at skulle arbejde efter endt kontoruddannelse, bum igang med den uddannelse, og 2 år efter havde jeg den, men hvorfor endte jeg så ikke på mors ejendomskontor? Ja det skyldes flere faktorer, men det skyldes i særdeleshed tatoveringer, i mellemtiden havde jeg fået min første tatovering, den oplevelse var den fedeste i mit liv, og en to tre så gik det stærkt, og alle mine penge gik ubeskåret til tatoveringer, fremtidsplanen var stadig ejendomsmægler, men her er vi 20-22 år tilbage, og her var så mange tatoveringer ikke almindeligt, jeg toppede det så med piercinger og grønt, blåt, eller rødt hår. En dag sad jeg og snakkede fremtid med mor, min mor er meget ærlig, og så faldt bomben, Morten helt seriøst du er altså så grim du ikke vil kunne arbejde her, jeg ved godt hvad hun mente, og hun har ret, det kunne jeg ikke, så havde forretning mistet mange kunder, det var en anden tid, men selv i dag kræver det en modig mægler at ansatte sådan en udsmykket ung mand/dame. Så var gode råd dyre, hvad gør man så, jamen jeg tænkte, enten skal jeg ud og grave huller, eller på et lager, dette var ikke lige mig, så jeg søgte lærerplads som piercer og fik det, det var det helt rigtige, jeg elskede det, og jeg var god til det, vil stadig påstå at jeg er en af DK’s dygtigste piercere den dag i dag. Jeg mærkede hurtigt at jeg ville have mit eget og jeg ville have en god forretning den bedste, og det har jeg arbejdet mod hver dag siden, og det har jeg fået nu. Hele historien om The Old Barber Shop, får i en anden gang, den indeholder både graviditeter, fyring osv, så den er et indlæg værd.

Hvad kan i lærer af min historie, jo at uanset hvilke bump du møder på vejen, kan man få noget godt ud af det, så længe man tør tro på det og knokle videre, enhver er sin egen lykkes smed, det tror jeg på, indimellem er man heldig at møde hjælp på vejen, men den eneste man altid har er sig selv, når det kommer til forretninger. Min dejlige mor, har til gengæld lært at elske hvordan jeg ser ud, og hun er så stolt af det nu, og havde hun ikke været ærlig så havde jeg aldrig haft det eventyr jeg lever nu, og jeg elsker hvert sekund.

bar kasse

 

Jeg synes selv det ser godt ud, og kunne ikke forestille mig at være foruden mine tattoos, synes i ikke det ser meget godt ud?

mortenstil

God Weekend

Morten-under

27 kommentarer

 • Niels T

  Britta har alle dage været hudløs ærlig. Jeg synes nu du er meget pæn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Morten, det er også første gang for mig, at jeg læser med herinde – og er allerede fan. Tatoveringer eller ej, så er det tydeligt, at du hviler i dig selv, og det er i mine øjne skønhed – at finde passion, følge sine drømme og intuition. Nu er jeg så godt nok utrolig fascineret af tatoveringer. Men man er vel en sucker for kunst in general. Rock on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Julie, dejligt, du kan lide min blog, håber du vil læse med jævnligt. Jeg hviler i hvert fald i mig selv, det har jeg lært gennem årene, og det er en forløsning at kunne slappe af som man er..
   Tatoveringer er jo den bedste form for kunst, da det er den eneste kunstform man altid har med sig
   De bedste hilsner
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hey 😊 Vi er ikke alle ens og heldigvis. Din personlighed og udstråling har total klasse..
  Livet er ikke altid en leg og det er ikke altid nemt at finde sin plads, men det er værd at kæmpe for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Susanne, hvor har du ret, det nemlig ikke altid nemt at finde sin rette hylde, og indimellem, kan det virke uoverskueligt, især som ung, men sålænge man følger sit hjerte og tør tro på sig selv, så lykkedes det alligevel.
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Første gang jeg læser din blog, men bestemt ikke sidste gang. Vise ord fra en åbenbart grim mand. Beauty is in the eye of the beholder 😉. Fedt indlæg, god pointe og spot on. Elsker tatoveringer, og gik på mit sidste besøg til Kbh forbi din butik. Jyden var dog ikke modig nok til at hilse på, det må blive en anden gang. Glæder mig til at læse mere fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Louise, du skal da så meget næste gang gå ind og kigge og hilse på, det synes vi altid er hyggeligt 🙂
   Ja heldigvis er smag og behag forskellig, og havde jeg ikke fået, det grimheds skub, så var jeg slet ikke endt her, ja og så 20 års benhårdt arbejde. God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hej Morten.
  Du er en super cool person, og det ville du sikkert også være uden tatoveringer.
  Syntes tattoo salonen er altid godt og se i tv’et, og syntes det man ser er super dygtige resultater.
  Jeg har selv tatoveringer og ved der kommer flere, som du siger man bliver lidt bidt af det.
  Kunne godt være man skulle komme og blive tusset ved jer 😉

  – Monica

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Monica, mange tak, jeg kan slet ikke forestille mig selv uden tattoos, men det jo kun pynt, så jeg ville selvfølgelig stadig være Morten 🙂
   Og selvfølgelig skal du da komme over til os og få farve
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Schultz jensen

  Du ville aldrig være DIG uden dine tattoos …og dit altid glade ansigt .. 😃👌( det samme gælder din skønne kone 🌸)Fedt du tør at være dig selv …🙏 Dejligt i kom tilbage til vores lille by .. Knus Helle 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Helle, tak 🙂
   Vi er også så glade for at være tilbage, og vi er gladere end nogensinde, og altid en fornøjelse at komme ned og hilse på
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kanon god mor!
  Som barn var jeg lang og tynd, og min far sagde tit, at når storken uddøde, var jeg den eneste tilbage med lange tynde ben. Så var jeg klar til folkeskolens mobning…. ingen kunne sige noget jeg ikke havde hørt før. God historie Morten 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   HaHa sej far, det nemlig godt at være ærlig, tror nu jeg vælger en lidt anden model med mine egne børn, men de skal selvfølgelig vide at livet ikke bare er en dans på roser.
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Du er super nice Morten. Og den tøj stil du og Jonas kører er bare så meget modsat jeres tuscher. Men på en enormt fed måde. Jeg beundre jeg begge hverdag, ikke mindst når jeg selv af og til sider under nålen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Tak Heidi, det var sødt sagt 🙂 Håber lidt vi kan inspirerer andre til at gøre hvad de synes er rigtigt, for man kan hvad man vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Christensen

  Super spændende oplæg.
  Jeg går i 9. klasse og ved ikke 100% hvad jeg vil. Din fortælling om hvor du startede og til hvor du er nu, har givet mig et håb.
  Et håb om at jeg en dag nok skal finde min rette plads på arbejdsmarkedet.
  Meget inspirerende! Vil glæde mig til historien om The Old Barber Shop 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Caroline, jeg er super glad for at kunne inspirerer, jeg kan love dig, at så længe man bare gider arbejde for det, og man tør tro på sig selv, selvom andre måske ikke gør det, så skal man nok lykkedes hvis man vil det nok. Jeg lover at historien om The Old Barber Shop snart kommer..
   God Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Kære Morten

  Vi er nogenlunde lige gamle. Jeg har ingen tatoveringer, jeg arbejder i et miljø med kun akademikere- mændende går ikke klædt som dig og har ingen tatoveringer(så vidt jeg kan se). Jeg arbejder der hver dag – når jeg har fri og går ud enten til privatfester eller i byen har jeg det allersjovest med folk der har en så fed stil som dig – som tør være den de er og har personlighed – jeg kan se du tænker meget over din stil og hvor er det fedt! Du har den fedeste tøjstil og en rigtig rigtig interessant personlighed – det kan jeg sige, selv om jeg kun kender dig fra Tv og nu herinde 🙂 Jeg synes også din kone er for cool – keep going – du er et smukt menneske indeni og udenpå – og jeg ser ikke kun tatoveringerne – selv om jeg synes de er for cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Anna, tusinde tak, sådan en besked betyder rigtigt meget for mig, tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Du er bare en super fed fyr Morten på alle måder. Og selv om du ikke er endt som topscorer på HI’s første hold, har du givet nogle minder der er værd at tage med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   hehe som jeg husker det nåede jeg flere sæsoner som topscorer på andet holdet tilgengæld, det var skide sjovt at spille den gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Cecevic

  Jeg elsker din mors ærlighed 😂👍🏻❤️ Hils hende mange gange, hun er savnet.
  Hav en skøn weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Kristina, ja hun er altid hudløst ærlig, nogen gange, lidt for ærlig måske, men jeg skal nik hilse hende,
   God Weekend Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg, Morten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JOOOO!!!!
  Det ser FOR FEDT UD !!
  Men det er hele din stil der er fed, ikke kun dine tats. Jeg gad godt se hvordan du så ud for nogle år tilbage? med lidt færre tatoveringer – bare for sjov 🙂
  Dig og Jonas er simpelthen så sjove sammen, og jeg græd (næsten) da der ikke var mere “the old barbershop” på viaplay..
  DU ER KONGE!
  hehehehe.
  GOD DAG TIL DIG MORTEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Tusinde tak, og mon ikke der kommer mere på viaplay, hen ad vejen? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan ikke vente til i morgen