Your Daily Flash

Racercyklen, lær at cykle

Endelig skete det, flere ugers spænding blev endelig udløst, og jeg fik min første rigtige voksen racercykel hjem, og nu skal jeg fanme lærer at cykle, altså jeg kan jo godt cykle, men jeg skal lærer at cykle ordentligt.

Hvorfor denne pludselig interesse for cykling, hvad skal det til for, det simpelthen fordi jeg vil i bedre form, jeg vil tabe mig, jeg er blevet for tyk, og fitness centret det gider jeg ikke, løbe er jeg heller ikke så vild med, jeg kan ikke svømme, men cykle, ja det kan jeg, så skal jeg nok lærer at komme ud på landevejene og brænde kalorier af. Hvad har jeg så købt? Altså de der kender mig godt, forventer en carbon racer til 30.000+, og tanken har strejfet mig, men ikke denne gang, denne gang vandt fornuften, og jeg købte faktisk en god brugt cykel, en Canyon Endurace, med gode gear, og  gode bremser, så skulle den være god nok til mig, indrømmet hvis det bider sig fast, så bliver den nok byttet næste sæson, men nu skal jeg altså lige i gang. Målet er minus 10 kilo, og det skal nok lykkedes, jeg sætter en konkurrence op, en af dagene, en som både giver hvis jeg ikke lykkedes, så jeg bliver nødt til at knokle, men en som giver endnu mere hvis det lykkedes, for så regner jeg med en masse opbakning fra jer alle sammen.

Her er vidunderet

canyon

Rigtigt god weekend til jer alle, og håber i bær over hvis i ser en total nybegynder knokle derudaf en af dagene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash