Your Daily Flash

Hamborg

Jeg er blevet stor fan af Hamborg, 4,5 time i bil og man er der, hvad kan Hamborg så, i min optik det hele. Det er en rigtig storby tæt på. Der er lækre hoteller, der er god mad og masser af shopping muligheder. Når det er ren egoist tur så tjekker jeg ind på enten The George image

eller på Kempinski image

begge hoteller er vildt lækre, Kempinski er lidt finere, og lidt dyrere, men tilgengæld har de den bedste morgenmads buffet og en herlig old School Piano Bar. The George er lidt mere ung, men med en super god restaurant og en dejlig dejlig bar. En af mine favorit spots er AlsterHaus, hvor jeg hvergang spiser på Beisser, en slagter, hvor du får de lækre bøffer stegt på gril, og serveret nærmest uden tilbehør, bare bøf, det er lige mig. AlsterHaus har også et par champagne barer, de er super lækre et få et godt glas i. image

Her er også masser af god shopping, både i AlsterHaus, en slags Illum/Magasin, eller i luksusgaden NuerWall, som byder på alle de shops man må kunne ønske sig, LouisVuitton, Gucci, Prada, etc etc, alle de gode mærker, det lige mig..image

Der er mange andre ting at se i Hamborg, men det her var lige min kvik guide, som regel er det en enkelt dags get away, max 2, og derfor bruger jeg mest tid på at slappe af, koble fra og få lidt ny energi. Bruger i Hamborg, eller hvor er jeres Get Away?

De Bedste Hilsner

2 kommentarer

 • Rasmus

  Hej Morten.
  Jeg vil gerne starte med at rose dig for din blog – jeg læser normalt ALDRIG blogs. Men når en mand af din kaliber og personlighed, vælger at dele sin hverdag med “os” – JA så er jeg på 🙂
  Hamburg er en fantastisk by, som jeg også holder utrolig meget af. Jeg ved det er en kvik guide som du har lagt op, men man må ikke snyde sig selv for Skyline bar (20up) – som har den mest fantastiske udsigt over Hamburg. Man skal bare huske at bestille plads i god tid, da de har 3-6 ugers ventetid 🙂 Rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hey Rasmus, tak for de rosende ord, og tak fordi du læser med. 🙂
   Ja for pokker Skyline bar, er super lækker, der er nydt mange drinks..
   Rigtig god dag til dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash