Hamborg

Søndags tøj

joggingskaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Når man som mig, næsten altid, går klædt i skjorte, pullover og ofte også slips, er det virkeligt rart, når det er fridag, endelig kunne slappe af, springe i yndlings joggingbukserne, en afslappet strik, og så bare flade ud.. I dag stod den på Tivoli tur, og for første gang nogensinde vovede jeg mig ud i verden, i klædt mine jogging bukser, og ved I hvad det var sku dejligt, det ikke sidste gang, da jeg kom hjem smuttede direkte på Boozt, hvor der i dag og kun idag er ekstra store besparelser, og fandt en masse fede sager, jeg smider her et sæt og links op, som jeg selv vil købe. afiliate links.

Sådan rendte jeg rundt, og synes faktisk selv at det var ok, selvom jeg er mere vant til det lidt pænere look. Uret vil jeg gerne fortælle om, men jeg laver et indlæg en dag, om mine urer, og om mine drømme ure.

booszt

Her er de ting, jeg smed i kurven, og der er meget andet lækkert derinde, jeg er faktisk ny i nethandel, men ved i hvad, jeg er fan.

Solbrillerne er ikoniske, udødelig gjort, af king of cool Steve McQueen, de kan fåes på tilbud på eyerim, lige her

Bukserne, er det vigtigste i sættet, mine er fra Bellstaff, men disse fra Boss, er da alt for fede, fåes i grå og sort her

Trøjen er simpelthen alt for cool, og den kommer jeg til at slide op, køb den her

De her sko, i sort læder er fra Ralph Lauren, og de ligner mine fra Louis Vuitton, så meget, at jeg da skal have sådan et par, til søndags brug, de fåes her

Sidst men ikke mindst har jeg fundet en jakke, fra Penfield, som minder mig om de fede dynejakker fra Chegvignon, som var min største drøm da jeg var ung, denne her skal så meget hjem til mig, skal du have en så klik her

Håber der var lidt inspiration, bruger i også søndags/slap af tøj, og hvilket?

 

De Bedste Hilsner

 

1 kommentar

  • Slapper af i en lang kjole og altids bare futter
    Nyder udsigten til skoven og ser træerne blafre
    Hygge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamborg