Your Daily Flash

Første tur på cyklen,

I dag kom dagen hvor jeg svang mig i sadlen og tog første cykeltur, og hold kæft hvor var det fedt. Det tror jeg bliver min sport fremover, bare cykle ud i naturen, og se hvor smuk Danmark er på sådan en solskinsdag. 15,3 kilometer blev det til og det gik godt, fint tempo hele vejen, måske for højt, men så mærker jeg det i morgen..

Dagen i dag startede med en tur til Velo Pave i Farum, et super tjekket sted, en cykelhandel, cykelsmed, cykelcafe agtigt ting, jeg er fan, hvor jeg skulle have lavet et BikeFit, det er sådan en time hvor cyklen indstilles fuldstændigt i alle leder og kanter, så den passer perfekt, vi helt nede i de små marginaler, styret blev løftet, måske 0,3 mm, og det skørt men jeg kunne mærke forskel, lidt længere frempind, et lille indlæg i den ene sko, og så sad den der, cyklen og manden blev en enhed, en maskine, haha slap af Morten, du ikke Jørgen Leth. Da BikeFit var færdigt, tog jeg ind mod byen, havde en kaffe date, det har jeg hver dag, men i dag, pjækkede jeg, jeg aflyste kaffen, sorry Jaws, og kørte hjem, jeg skulle bare på vejen med cyklen. På vejen kom jeg, og det gør jeg igen snarest. Hvorfor er cykling så fedt? Det nemt på grund af alt grejet, man kan altid købe flere cykler, optimere dem man har, der tøj, der er sko, der er så meget gear, og det er lige mig. Jeg har allerede planer for mere cykeltøj, denne gang fra La Flamme Rouge, Brian Holms cykeltøj, som udover at være top fedt, også støtter kampen mod  kræft. Brian Holm er by the way, i mine øjne en af de mest cool danske mænd, og helt sikkert en af de bedst klædte, laver snart min top 10, over dem jeg synes er bedst klædt, herhjemme og i udlandet..15,3

En glad mand, efter turen på vejene.

Brian Holm og Kim Kix i La Flamme Rouge cykeltøj, det så fedt.

kexogholm

Glæder mig til næste tur, og håber I af jer der cykler vil byde ind, med tips tricks og røver historier

5 kommentarer

 • Line

  Hey Morten
  Faldt lige over din blog. Jeg glæder mig til at følge med i din cykling – har selv lige (som TOTALT nybegynder) tilmeldt mig et velgørenhedsløb på 1200 km over 10 dage (og en masse bjerge) i Australien, 2018 – så nu skal der trænes. Og jeg ved knap, hvordan man skifter gear på sådan en racer-tingest. Det er derfor rart at føle mig ikke helt så alene i verden, som jeg ellers gør blandt det mere etablerede motionist-cykel-folk!!

  Kærlig hilsen

  Line

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Line,
   Det må jeg nok sige, 1200 kilometer på 10 dage, av av, det er fanme sejt. Jeg mp sige en tur, og jeg er fan..
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Når du kommer i god cykelform, så er turen fra Hundested jo let som en leg 🙂 ellers kan man smide cyklen med i toget. Det gør jeg nogle gange, hvis jeg skal ud på nogle længere distancer!

  Gear er vigtigt, og man kan opgradere hele tiden. Men mit råd er at, køre nogle kilometer på jernhesten og lær din cykel at kende. Det afhængig også meget af hvor meget man kommer til at cykle osv.

  Jeg opgraderede for og bagskifteren, og fik nogle andre dæk + fik lagt indlæg i dækkende! Det tager 9 ud af 10 punkteringer! Og det koster ikke særlig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hey Morten!
  Velkommen til verdens fedeste sport og motionsform! Jeg advarer dig! Det er stærkt vanedannende når man først er blevet bidt af cykling! Og som du nok allerede ved, så kan man købe så fattig i lækkert udstyr!!!

  Kan klart anbefale dig nogle fede ruter heroppe nordpå. Specielt fra Gilleleje til Helsingør!

  Hvis du gerne vil øge din kilometer antal, stille og rolig, så prøv at kombinere din cykling med interval træning indimellem! Det giver pote!

  Men held og lykke med cykling!!

  Hilsen Mie, som selv har været ude på en lille 30 i højt solskin idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Hej Mie, jeg tænker også man bliver afhængig, det var så fedt, og jeg skal klart have mere krudt i benene, ja kunne godt forestille mig det var en smuk tur, men der er langt op fra Hundested 😉
   Og med hensyn til gear er det næsten det vigtigste er det ikke 😉
   Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash