Your Daily Flash

Hvorfor er Jonas bange?

image

Idag var Jonas bange, og det var sådan rigtigt bange, hvorfor, fordi han skulle tatoveres, og det er han altså ikke fan af, men det er simpelthen noget af det bedste jeg ved, han bliver sådan ufrivilligt komisk, sådan nærmest nuttet, kan i forestille jer en mand tatoveret, fra neglene helt op i panden, gå rundt så nervøs, at han bliver nuttet, det virkeligt sjovt..

image

Jeps det knæenes tur i dag, vi har talt om de tatoveringer i ja i hvert fald 5 år, jeg har mine tatoveret og har skubbet på løbende og det har været tæt på mange gange, men der har altid været en undskyldning, men ikke i dag, i dag blev dagen, og faktisk tog han det pænt, og det ser super godt ud, synes i ikke?image

Smider også lige et op af mine knæ så i kan se det ikke bare er pral

image

I morgen skyder jeg weekenden igang med en stor tatoverings konkurrence så kig med

3 kommentarer

 • Louise

  Det er vildt flot. Tænker det må gøre pænt ondt på knæene? Lige på knæskallen, avs siger jeg bare.
  Glæder mig til konkurrencen, måske “jyden” endelig får jer shop at se indvendig😆.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det er modigt og det er blevet godt, men hvad er det med mænd og de hvide sokker?? Jeg forstår det bare ikke. 😂😂 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Det blev super godt, jamen hvide sokker, ja jeg ved det ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash