Your Daily Flash

Your Daily Flash

I dag smider jeg et billede af  min keramik, hvordan jeg begyndte at samle på keramik? Aner det ikke, men en dag sad jeg på Lauritz, sikkert på jagten efter møbler, og så dukkede den her vase op, måske det var kunstnerens navn der fangede mig Carl Harry Stålhane, den gik rent ind, jeg bød og vandt, og sad så med en relativt dyr keramik vase. Det var ikke alle der syntes den ide var ligeså god som mig 😀

Men nu var jeg bookede og køber nye hele tiden, der så mange fine keramik sager derude, der bare venter på mig, ja ja jeg ved det jeg er bare blevet gammel.image

god dag alle sammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Daily Flash