FlashBack

Everything is PUZZIBLE

Det her er historien om en lang lang rejse, en rejse der startede for tre år siden. Faktisk startede den på en lille Kaffebar på Gothersgade, hvor der stod små puslespil på borderne, jeg sad så her hver morgen drak kaffe og lagde små puslespil, så kom ideen, jeg ville en app, en puslespilsapp, tag et billede send det til en ven, lavet om til et puslespil. Snapchat bare sjovere, samme koncept, men som puslespil.

image

Jamen så var det bare at komme igang, men hvad vidste jeg om APP’s? Ikke meget, så jeg ringede til min gode ven Mikkel, Mikkel ved til gengæld en masse om apps så da jeg efter lidt tid havde overbevist ham om hvor genialt den var, gik vi igang, de næste mange måneder blev der lavet design, der blev lavet funktionsbeskrivelse etc. Så lang så godt, nu skulle den kodes og et utal af kodehuse blev kontaktet, og her løb vi så ind i lidt problemer, mere om det senere. Nu får at gøre historien lidt kortere springer jeg et stykke frem, nu er vi tre i firmaet, og har et kodehuse der knokler derudaf. Så kom dagen, appen var færdig og hold op den er god, der kom dog lidt malurt i bægeret da et af de først adspurgte kodehuse, et kodehus som sagde vi behøver ikke lave en hemmelighedsklausul, udgav en pendant nogenlunde samme tid, alt vi havde fortalt dem havde de med, svineri, men heldigvis havde vi brugt tiden og udviklet så vi kom ud med et meget stærkere produkt, og stærk er den. Nu synes jeg i alle sammen skal hente appen, den er gratis og den er virkeligt sjov, hent den her

Her er en lille animationsvideo der demonstrere appen 

Ikke nok med det har vi også lavet en rigtigt video, har skar vi en af skuespillerne over og brugte, stemmen der speaker, er Andreas Jessen som i sikkert alle sammen kender fra diverse ungdomsfilm og tv serie. Find den på youtube

image

Håber i henter appen og begynder at pusle, for husk

Everything is PUZZIBLE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FlashBack