Jeg kan ikke sove længe

Jeg elsker biler

Tænkte at sådan en Lørdag, er dagen hvor man godt må drømme lidt, og jeg vil drømme lidt om min drømmebil, faktisk er der mange at vælge i mellem, men kunne jeg vælge en her og nu, så tog jeg en Bentley Continental, jeg synes det er den smukkeste bil i verden, også en alt for dyr bil, men nu drømmer vi.bentley

Jeg har faktisk haft flere fede biler, jeg har kørt Porsche 911, godt nok en gammel model, men det var klart en drengedrøm der gik i opfyldelse, da jeg kunne parkere den i min indkørsel, og uanset, det ikke var den mest populære model, gjorde det mig nærmest lykkelig at se logoet på rattet, når jeg sad bag det og rullede rundt. Jeg har også haft en Jaguar XKR, med over 500 HK, en vild vild bil, den kørte fantastisk, men den brugte så meget benzin, at det næsten var umuligt at holde, den på vejen. Det var enormt fede biler, og enormt fedt at have prøvet at kører sådanne biler, men og der er altid et men.porsche

min gamle porsche, den var jeg virkeligt glad for.. smider mit bil cv op en dag, det strækker sig fra Fiat 127 til Porsche 911.

Men nu er jeg flyttet på landet, og der skal nogle kilometer i hjulene, noget fornuftigt driftsøkonomi og ikke mindst komfort, derfor er valget faldet på en VW Passat og den kører bare godt, det sku en dejlig solid bil, en kørermaskine, der godt med udstyr i, det vigtigt når jeg skal så langt hver dag, jeg er faktisk blevet super glad for VW og jeg går allerede og tænker hvilken, jeg skal prøve næste gang. jeg leaser mine biler, det er for mig det nemmeste, også den eneste grund til jeg har haft mulighed for at kører luksus biler, som Porsche ogJaguar.

Jeg får ikke Bentley, så skal jeg da vinde i Eurojackpot, men jeg kigger tit på diverse bil sider, fordi, en ting der ikke koster noget er at drømme.

Hvad er jeres drømmebil?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke sove længe