Vind eller forsvind-Sponsoreret indlæg

Jeg kan ikke sove længe

Endnu en lørdag morgen, hvor kl slår 05.30, og her ligger jeg lys vågen. Ligegyldigt hvor meget jeg vender og drejer mig, så kan jeg bare ikke sove, og det er super belastende, for jeg går ikke specielt tidligt i seng, så det bliver i snit til 5-6 timer søvn i døgnet, og ja det sikkert ikke sundt, men hvad pokker skal man gøre? leroymorgen

Det ikke et nyt fænomen, jeg har aldrig kunnet sove, heller ikke når jeg som ung gik i byen, jeg kunne komme hjem kl 05.00, men kl 08.00 var jeg oppe igen. Nu er problemet så, at min søn har taget denne tendens til sig, han vågner også tidligt, og har altid gjort det, da han var helt lille, var det endnu værre, der ville han slet ikke sove, så jeg lå i perioder om natten og kørte ham rundt i bil, for kun her sov han. Så der var lige et års tid, hvor jeg nærmest droppede at sove. Det er ikke fordi jeg så går rundt og er træt, heller ikke knægten, vi har måske bare ikke brug for alt det søvn, måske for vi bare mere ud af dagene, måske endda af livet, hvis nu eksperimentet siger jeg i snit sover to timer mindre end gennemsnittet, og man i snit bliver 78 år, så har jeg 56.940, ekstra vågne timer, så burde jeg jo egentligt have et fritids job, bare til mindste løn, så ville jeg ekstra tjene 7.117.500 dkr. det ville da være smart.  Nu skrev jeg det var et problem, det er det faktisk ikke til dagligt, men weekender og ferier, der er den ikke god, fordi der vil især min kone godt have lov at sove bare til klokken 08.00, og jeg indrømmer jeg kan godt have svært ved ikke at buldre lidt rundt, men jeg bliver bedre. Er der nogen der har verdens bedste sove råd, lytter jeg gerne?

sovebørn

En af fordelene ved at være først oppe er alle de billeder man kan tage af de andre mens de sover.

Jeg skal lige pointere, at jeg hellere vil vågne tidligt end sove hele dagen væk, jeg forstår godt teenagere der ligger i sengen til sidst på eftermiddagen, for sådan er teenagere, også der sad jeg og ventede på vennerne vågnede, men at voksne mennesker sover hele dagen, forstår jeg ikke, det er da spild af tid, hvor længe sover I i weekenden?

meresove

Uldtotterne og mor, snød sig til en ekstra halv time, og jeg fangede to dejlige unger…

Super dejlig lørdag til jer alle sammen

Morten-under

3 kommentarer

 • Helle

  Hi hi sjovt at læse dit indlæg om det med ikke at kunne sove længe. Kan huske jeg som barn tit vågnede meget tidligt, og det var da jeg var de der 5-7 år. Så tøffede jeg ud i køkkenet og fandt min far siddende med morgenkaffen. Der var klokken som regel 5.30. Han og jeg har aldrig kunne sove længe. Senere som teenager efter en fest og hjem og sove sammen med veninden – ja så lå jeg dagen efter pling vågen kl. 08 og ventede og ventede på, de slog øjnene op. Begyndte som regel at ligge og prikke lidt til dem og skyndte så at vende mig om og lade som om jeg sov, i håb om de vågnede. Har tit siddet i min gode venindes køkken kl. 08 om morgenen efter en fest, gode med tømmermænd, men lysvågen og siddet og spist havregryn, men hendes forældre, bror og hende selv sov tungt.
  I dag som 40 årig med 4 børn i alderen 6-14 har jeg nu mulighed for at sove længere, da de jo nu kan sove meget længere, men kan jeg de?! Næh nej, vågner sgu stadig tidligt, men dog ikke kl 05.30 hæ hæ.men ja, så får man da til gengæld en masse ud af sin dag, og det er jo ikke dårligt!
  God dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har det på præcis samme måde 🙈 Har heller aldrig sovet længe og fungere faktisk bedst på de der timers søvn … Og ja man får meget mere ud af dagen 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sover heller ikke længe, hvis kl er 7 så har jeg virkelig givet den gas😴 ellers er kl max 6.
  Faktisk sover ingen af os længe, men kl 7 kan de 3 børn og mand da oftest sove til. Men det generer mig overhovedet ikke, da jeg elsker at få noget ud af dagen og forstår slet ikke, at man overhovedet kan sove til lang op af formiddagen – så er dagen jo nærmest gpet😂.
  God weekend😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind eller forsvind-Sponsoreret indlæg