Mascha mod Migræne

Your Daily Flash-Trætte Flash 😀

Dagens trætte flash er taget på Halsnæs Bryghus, et dejligt sted, som laver god mad og endnu bedre øl, de har monopol på “godt sted” i Hundested lidt endnu, men det skal vi nok overtage, når kaffebaren er i gang, meget meget snart.image

Hvorfor er vi så trætte, i hvert fald de voksne, fordi igen var vi tidligt oppe, og så ned i butikken måle op osv, derefter på loppejagt uden held, derfor skulle der bygges kommode til knægten, og først nu, kan vi sidde ned, sikke en dag, men en herlig dag

fortsat god søndag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascha mod Migræne