The Old Barber Shop

Nye briller og Pizza

I dag, var en dejlig dag, der var stille og roligt i butikken, det passede perfekt, da Kaibosh ringede og sagde at der var briller klar, Jonas og jeg var nede og bestille briller begge to sidste uge. Så afsted mod Sværtegade hvor der blev prøvet briller til den store guldmedalje, og hold K… de er fede 😎 Der blev både shoppet almindelige og solbriller, fordelen ved Kaibosh er prisen, de nemlig så billige at man kan købe flere par, så der noget at vælge imellem, optur

image

Et par glade brilleaber.

Derefter skulle det og en anden god nyhed, mere om den senere, fejres, og jaja kur og alt muligt det fejres  bedst med PIZZA og på toppen af Illum har de suveræne gode pizzaer, denne her en tre i en pizza, av av den var god

Processed with VSCO with hb2 preset

Alt i alt en dejlig dag, har jeres været god?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Old Barber Shop