Nye briller og Pizza

Jeg er aldrig syg

Jeg er aldrig syg, næsten aldrig i hvert fald, hvorfor er jeg ikke det? Fordi jeg simpelthen ikke gider være syg. men det kan man da ikke vælge, nej og det jo også skrevet med et glimt i øjet, for selvfølgelig bliver jeg syg indimellem, men jeg tror ikke det er overdrevet når jeg siger at jeg måske kun har været syg 3-4 gange de sidste 10 år, og aldrig mere end en dag af gangen, og så igen, havde jeg et mavesår for 5 år siden, som, lige lagde mig på langs, 2 dage, jeg tog selvfølgelig på arbejde begge dage, men måtte kapitulere og tage tidligt hjem, og røg på hospitalet og fik kamera i maven, og konstateret mavesåret, lidt piller, og så var vi i gang igen. Hvad er tanken med indlægget, jamen det er at hvis man ikke gider lade sig nedlægge af småsygdomme, og halvsløje dage, så skal man fanme lade være. Jeg har prøvet at give det lidt videre, og Jonas, min trofaste makker, på TV og i butikken, har i den grad taget ved lærer, (da han begyndte var han meget ung, og god til at finde en mavepine etc), og jeg tror hans sygdomsperiode over 10 år er talt på en hånd. Så skal vi ikke bare droppe sygedagene, hvis ikke vi er rigtigt syge? DET GØR JEG IHVERTFALDhamburg

Her var jeg så alligevel lidt syg, men det var selvforskyldt, det blev en lang dag.

 

God bedring

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye briller og Pizza