Jeg er aldrig syg

Nøj jeg er sur 😡

Hvorfor er jeg sur? Det er jeg fordi, jeg her til aften, oven på en ellers fremragende dag, på trods af et længere IKEA besøg, skulle ind på kaffebaren med en stor træplade, jeg parkere på dertil indrettede parkerings plads, skynder mig ind med pladen, er ude 5 minutter senere, og ser så en halv bil skrabet af på min flotte nye sorte bil, nu den så både sort og rød og hvid, jeg er ikke fan, og jeg forstår sku ikke man ikke lige smider en seddel i vinduet, med Hey jeg ramte sku din bil, mit nummer er .. .. .. .., men nej 😳image

Nu må jeg så selv klarer den og få ridser og bule ordnet, tak dit møgsvin 👊🏻

men jeg er lige glad for livet er herligt, så det går nok, god aften 😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er aldrig syg