Jeg vil på ferie, NU

Far og Søn dag

I dag var en super skøn dag, jeg tog for en gang skyld tidligt fri, fri for at kunne hygge med min søn, det havde vi begge brug for. Jeg har verdens bedste dreng, og det tør jeg nærmest godt sætte penge på, han er så kærlig og ærlig og flittig. Men igår havde der i skolen været en konflikt, og den havde udløst en skideballe, og jeg kan give nogle ordenlige nogen når der brug for det, så han var ked af det, og det passede fint med en tur sammen i dag, så vi bestilte biograf billetter til Suicide Squad, imageen superhelte agtig film, som lige fangede sådan en 9 årig knægt, indrømmet jeg nappede lige en halv time på øjet og kunne stadig følge med i filmen 😉 Men Leroy han elskede den, derefter en hurtig shawarma på DK’s bedste shawarma bar i kinopalæet, og så hjem til Hundested, og det er længe siden vi har sludret så meget sammen, den tur var guld værd, image Leroy jeg lover der kommer ikke til at gå så lang tid før vi gør det igen ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil på ferie, NU