Nøj jeg er sur 😡

Jeg vil på ferie, NU

Jeg kan mærke at jeg skal ud og rejse og det skal være meget snart, lige om lidt åbner vi en kaffebar, og så er alt ferie slut i en længere periode, eller i hvert fald indtil der er råd til en fast ansat. Men hvor skal man rejse hen, jeg tænker London, jeg tænker Berlin, jeg tænker selvfølgelig også Hamborg, men det kunne også være Cannes, hvor der stadig er lidt lunt, jeg ryger på nettet og finder og booker en tur, og smider resultatet op senere.get away

Hvor ville I rejse hen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøj jeg er sur 😡