Min aller bedsteste ven

Hjælp til gode spisesteder i Hamborg, Hamborg Bound.

Det blev Hamborg, som blev destinationen for den lille efterårs get away, igen,det bliver oftest Hamborg, elsker byen, den har alt, men ny kunne jeg godt bruge tips og tricks til gode spots, hvor man kan spise, drikke få kaffe etc. Det skal være godt og det skal være lækkert men også et sted hvor der kan komme børn med, mine børn kan godt side ordentligt så vi taler ordentlige steder. Især morgenmad synes jeg er en udfordring, så fyr nu endelig af med alle jeres bedste Hamborg steder.

hamborg

 

På forhånd tak

Morten-under

4 kommentarer

 • Caroline

  Cafe Paris til en god morgenmad og så Die Bank til om aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg kan desværre ikke huske det- men det er ret stort og ligger på den udmærkede shoppinggade på jungfernstieg- den er svær at undgå.

  mon I har prøvet at sove på hotellet Elysée? jeg elsker det hotel og kvarteret. Man er ligesom hensat til et andet århundrede.

  Ellers synes jeg stedet Pane e Tulipani var et besøg værd- cool/tjekket – lidt kunstnerisk på den fede måde- lækre drinks-mad og dj ligger ved hovedbanegården- ok det havde så ikke noget med morgenmad at gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Kære Morten

  Jeg synes du skulle spise morgenmad på restauranten der har en kæmpeterrasse ud mod søen- der er buffet også og er smukt.

  kh en der eeelsker hamborg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aller bedsteste ven