Hjælp til gode spisesteder i Hamborg, Hamborg Bound.

Jeg er sulten, lækker sulten

Nu er det 4 dag på C9 kuren, det vil sige 4 dage, nærmest uden mad, og helt uden, sukker, altså ingen slik, ingen chokolade, heller ingen bøf, ingen burger, ej heller pizaa. blandet slik

Nogle af mine favoritter og lige nu er det lige meget hvilken af dem.

 

Nøj jeg glæder mig til kuren er slut, så skal det fejres med, ÅL, stegte ål, det årlige ålegilde, falder nemlig lige præcis som kuren slutter, jeg glæder mig.. Som Dirch Passer siger i en sketch, “Kan du lide stegte ål, om jeg kan, jeg eeeelsker stegte ål”.ål

 

Lige nu tænker jeg på slik, på chokolade, på burger, flæskesteg sandwich og pizza..bøfsandwich

Lige nu er det eneste mad i mit hoved, men jeg holder diæten..

Hvad er jeres yndlings synd, hvilken slik, hvilken fastfood?

 

Ha en herlig weekend alle sammen

1 kommentar

  • Dorthe

    Har drømt om flødeboller i lidt over en uge nu.. Og det ska altså være de gode flødeboller fra fx Spangsberg el.l. -ikke bare de billige med pap-vaffelbund.. Er ikke som sådan på kur, men tænker dog over hvad jeg spiser, for jeg vil gerne smide 10 kg inden december.. Men en dag om ugen, må jeg godt spise lidt “usundt”. Så på lørdag må jeg gerne få en flødebolle 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til gode spisesteder i Hamborg, Hamborg Bound.