Jeg er sulten, lækker sulten

Gider I ikke lukke …… for pokker !

Det er virkeligt længe siden, jeg har blogget, men der er sku travlt for tiden, med Tattooshoppen og ny kaffebar på vej. Ja så er der ikke mange ledige stunder til at finde computeren frem. Men nu skal der sku gang i bloggeriet igen.

Hvad har jeg så på hjertet nu? jo det skal jeg sige jer. Jeg er så træt af voksne mennesker der sidder og stor smasker !! Hvad i spiser kommer altså ikke alle andre ved og maden var helt sikker lækrere liggende på tallerkenen end gennemtygget i din mund. Så luk den dog for pokker.
Jeg er den lykkelige far til to skønne børn og der har været perioder hvor ordene “luk munden” har været flittigt brugt. Der har været perioder uden tænder og tandskift, som har gjort at det angiveligt har krævet at der blev åbnet helt op. Det er helt iorden og er du i en situation at det kræves at du gaber op hver gang, så bare luk gabet op. Men er du stand til at spise ordentligt, med lukket mund. Er du så ikke sød at gøre det?

 
Jeg kan da ikke være den eneste, der synes det er ulækkert?
smisk

Hvorfor er han nu sur over folk der smasker og spiser med åben mund, ham her den gamle, sidder I måske og tænker. Jo det skal jeg sige jer. På en dejlig tur til Hamburg fornyeligt, var jeg og familien ude og spise. Min datter sad i sine egne tanker og munden stod helt åben. selvfølgelig blev hun bedt om at lukke munden.
Da jeg så sad og var lidt træt efter en lang dag, gled øjnene rundt i restauranten. Her ser jeg så til min skræk, at nærmest halvdelen af de voksne sad og stor smaskede !! fyldte munden og så ellers bare gumlede løs, med ædespalten, vidt åben, det er simpelthen for meget og det kan ikke være rigtigt. Så kære medspisere, luk nu munden når i spiser og tyg af munden, inden i snakker med hinanden. Indrømmet, jeg kan også indimellem svare inden der er tygget helt færdigt, men aldrig med munden fuld og den er altid lukket når jeg spiser.

 

Jeg er tilbage, og i kan roligt tune ind igen, nu skal der gang i bloggen igen..

God weekend

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sulten, lækker sulten