Gider I ikke lukke ...... for pokker !

2016- farvel dit møg år.

Endelig skriver vi 2017, og det har jeg glædet mig ustyrligt meget til. For 2016 var i sandhed et lorte år, på mange måder. image

2016 var året hvor jeg mistede min far, den bedste far i verden og en endnu bedre farfar. Han døde efter meget kort tids sygdom, og imens han var syg, røg ud og ind af hospitalerne, mistede mere og mere af livet, blev min dejlige mor ramt af lungekræft, alt dette stod på mens vi optog sæson 4 af Tattoo Salonen, det var virkeligt hårdt at side og være ovenpå og smile, mens begge forældre lå dødsyge på hvert sit hospital.

Kort tid efter sidste optage dag, døde min far,  savnet er ubærligt, men man lærer at leve med savnet, for det skal man.

Min mor led af en masse følge virkninger, efter sin kræft sygdom, deriblandt en mulig blodprop, som har fjernet en del af hedes syn. Men vi er fightere i familien og hun er den sejeste, så hun bankede heldigvis kræften, og er nu erklæret rask og efterhånden ved at komme til kræfter igen.

Nu skriver vi 2017, og dette er året hvor jeg og min familie, har fortjent det bedste år nogensinde, og det  får vi også, 100%

Sidste år har ikke kun budt på nedturer også en masse godt. Vi er flyttet til Hundested og det er den bedste beslutning nogensinde, her har vi det bedre end noget andet sted vi har boet. Vi er nemlig kommet hjem.image

Vi åbnede vores elskede kaffebar, The Old Coffee Shop og dette er virkeligt et dejligt og hyggeligt projekt, som jeg vil skrive meget mere om i snarligt kommende indlæg…

image

Ja ved godt at man normalt starter året med alt det gode, men jeg havde brug for at får renset ud. for at få fortalt hvorfor 2016 var så stresset og hvorfor vi måske ikke var helt på toppen i perioder af 2016, men vi er tilbage stærkere end nogensinde..

image

 

Jeg ønsker alle et godt og lykkebringende 2017, det har jeg ihvertfald tænkt mig at få..

 

kæmpe nytårs knus

FlashMorten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gider I ikke lukke ...... for pokker !