2016- farvel dit møg år.

That Old Tattoo

Faktisk er det her ikke om min gamle tatovering, men om min nyeste, som så sidder omkring min første selvgjorte tatovering.image

jeg åbnede min egen butik for 10 år siden i år, jeps jubilæums år i år.

Det skulle faktisk have været en tøjbutik, men hurtigt blev det en tatoverings shop, og så skulle chefen da også tatovere, (dog på sig selv, for jeg kan ikke tatovere, jeg er tilgengæld DK’s bedste piercer ;)) jeg besluttede at lave et ELVIS lyn, det såkaldte TCB ( Taking Care Of Business ) lyn, og Jesus det blev grimt, men alligevel, er jeg mega glad for det, for det repræsentere alligevel starten på det bedste eventyr jeg endnu har været på forretningsmæssigt, det er grunden til heg har mit drømmeliv og drømmejob, hver dag elsker jeg at gå på arbejde, selv 10 år efter, og alt det startede med det grimme lyn, jeg sidder og lave på billedet nedenunder..

image

Den nye tilføjelse PUNK ROCK, Oi! kommer af at jeg fortiden er tilbage musikalsk til hvor jeg trådte mine, måske ikke barnesko, men så teenage og de første mange års voksen sko, der var ikke mange PUNK koncerter jeg ikke huserede til, og det var vel egentligt det, der grundlagde mig mest som person, nu har jeg i mange år været væk, væk fra musikken og væk fra stilen, men kan mærke det trækker i den gamle cirkus hest igen, og som jeg siger man kan tage manden ud af PUNKROCKEN men du kan aldrig tage PUNKROCKEN ud af manden. Oi! Oi! Oi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016- farvel dit møg år.