That Old Tattoo

Højt til loftet, vind en middag

img_0977

Dette er et sponsoreret indlæg

Jeg var på TGIF, det kan du også komme, kommenter i kommentarfeltet og om tre dage trækker jeg en vinder, som kan komme en tur på TGIF, herunder kan du læse om min oplevelse

Konkurrence

Forleden dag havde familien Barbré, for os en speciel begivenhed. Vi havde en dag sammen, alle sammen, og så endda en hel dag. Med to travle butikker er der ikke meget tid tilovers. Så det skulle bare nydes fuldt ud.

En københavner tur var på tapetet da min datter skulle have lavet huller i ørene. Dette skulle selvfølgelig ske i egen butik, i The Old Barber Shop  – hos onkel Jonas..

Som sagt, så gjort. Vi tog tidligt afsted så vi kunne få mest muligt ud af dagen. I bilen blev det besluttet at pigerne skulle ud af pige hygge, mens Leroy og jeg skulle rundt og have lidt drengetid sammen. Der blev i to hold shoppet og hygget, men nerverne over de forestående huller gjorde at Lulu ikke kunne holde spændingen ud og vi satte derfor samlet kurs mod Jonas og The Old Barber Shop. Lulu fik tøjlet sin nervøsitet og Jonas lavede de flotteste øreringe på hende.img_0971

Et meget stolt pige, og et par lettede forældre og storebror kunne så tage fat på lidt mere shopping. Børnene valgte straks BR som første stop på listen. De fik fyldt i poserne og videre det gik. Er par sko til knægten og så var det sulten meldte sig. Her stod vi så, i det sædvanlige dilemma, hvor tager man hen? Hvor maden er god nok til forældrene gider det og hvor der er plads til ungerne? img_0974

(Jeg er ikke sur, har bare stærk sol i øjenene)

Vi blev hurtigt enige om at det selvfølgelig var TGIF vi skulle besøge, for her er der lidt for en hver smag. Eller faktisk er her meget, for deres menukort er stort og lækkert, både til voksne men også til børnene. Vi fandt restauranten og blev anvist et bord, menukort og drikkevarer indfandt sig hurtigt. Vi er altid hurtige til at vælge fra menuen, så bestillingen gik hurtigt afsted og så var det tid til at slappe af og på TGIF er der plads og ingen skæve blikke når børnene fylder lidt, når der grines højt og snakkes, som nogen i familien gør meget og højt. img_0984Forretterne kom, heriblandt, den måske bedste kyllinge snack/ret jeg har smagt, sesamvendte Jack Daniels marinerede kyllinge hapsere, de er så gode.. img_0978Så var det hovedrettens tid, også her var der lækkerier på bordet. De måske bedste spareribs jeg har fået og spareribs er virkeligt en svær ret at bestille, da den oftest er så dårlig at det ikke er værd at spise.img_0980Men de her var så møre og kødfyldte at det var en fest i munden. En milkshake til at skylle ned med -var ren fråds.img_0981Meeeen hører sig til, når man giver lods. Alt i alt en super dejlig middag som gjorde dagen endnu bedre, os alle overmætte, men glade og her på TGIF kommer vi helt sikkert igen, og igen.. Nu afgang mod bilen. img_0973Skal du/I på strøgtur vil jeg klart anbefale TGIF et besøg, især med børn.

 

Kæmpe Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Old Tattoo