Højt til loftet, vind en middag

Jeg er tilbage!

Her har været frygteligt stille på bloggen, alt alt for stille, men tror jeg ramte en skriveblokering, sammen med en enorm travlhed, med både tatoveringer og kaffebar. Nu er kaffebaren solgt, men mere om det intet andet indlæg. img_2186

Jeg er tilbage og jeg vil bruge min tid på det jeg ved mest om, det som jeg bruger nærmest alt min tid på, og som har fulgt mig i 25 år, nemlig tatoveringer, ja og piercinger.. Det er her jeg er har hjemme, det er her min største interesse ligger og det vil jeg dele med jer.img_2090

dette er min sidst ankomne, den gjorde sku lidt nas, men jeg er så glad for den.

Der vil indimellem også dukke andre indlæg op, hvis jeg oplever noget fedt, hvis Bloggersdelight har nogle fede opgaver til mig, hvis jeg finder det helt rigtige sæt tøj eller lign. Men først og fremmest tatoveringer og lidt piercings. Jeg vil så tit det er muligt, og helst hver anden dag, ligge en tatovering op, “your Daily flash”, jeg vil skrive et par ord til den, har kunden en historie tilknyttet tatoveringen for i den, har jeg en historie for i min. Det kan være alt, det kan være en sjov, sød, sørgelig fortælling, det kan være historien bag nogle klassiske motiver, det kan også være lidt tanker, som kommer når man ejer en tatoveringsforretning, og de glæder og udfordringer det medfører.

Jeg håber i vil læse med og så lover jeg at der ikke skal gå så lang tid mellem indlæggene igen.

Stay Tuned, i aften kommer første indlæg, det bliver en sød lille historie om en dreng, hans bedsteforældre og en gul sodavand. img_2187

TAK fordi i gad læse med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt til loftet, vind en middag