Den gule sodavand.!

Good Riddance – to bad rubbish

Your Daily Flash er idag min sidst nye tatovering, en tatovering jeg havde glædet mig til, men også frygtet, frygtet fordi den skulle sidde i knæhasen, et sted jeg tydeligt huskede, fra sidst jeg var der, og jeg huskede det som særdeles smertefuldt, men det skal jo gøres.

Jeg ville have skrift, men hvad der skulle stå var svært, jeg ledte efter det eller de rigtige ord, og havde mange forskellige oppe og vende, til sidst var valget mellem Godspeed eller Good Riddance, men jeg syntes bedst om både betydningen og måden Good Riddance kunne skrives på.

Hvorfor Good Riddance, hvad betyder det? Good Riddance er sagt som en lettelse når noget ubehageligt, eller nogen, en ubehagelig person, forsvinder, og hvem ønsker ikke de dårlige ting forsvinder?

Derudover er det titlen på en af mine yndlingssange,  Grenn Day’s Good Riddance, ( time Of you life) en fantastisk sang og et monster hit for Green Day, kan du ikke huske den, så skynd dig at finde den på Sportify, den er super god.

Dagen kom, Lara tegnede direkte på mig, da den så sad lige i skabet var det bare igang, og det gjorde sku ondt, men kun de første minutter herefter var det faktisk ok, og pludselig var hun færdig, og jeg synes simpelthen den er blevet så fin, og som det er med mig, er jeg allerede igang med planlægningen af næste tatovering, men mere om den når jeg kommer dertil.img_2090
Det var dagens tatovering, jeg håber i syntes det var lidt spændende, og jeg håber i vil spørge løs til tatoveringer, så jeg kan samle sammen til en Q&A.

Her er videoen til Green Day’s Good Riddance

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gule sodavand.!