Good Riddance - to bad rubbish

Hvad koster en tatovering, øhhhh?

Jeg elsker mit job, jeg elsker min butik, mine ansatte og mine kunder.

img_2213

Da alle var gået hjem, var der tid til at filosofere lidt.

Jeg elsker at stå og hjælpe, ligeledes svarer jeg ofte på henvendelser på telefonen, på Facebook og på mail.

Men indimellem er det altså en opgave op af bakke, hvorfor er det det?

Jo nu skal jeg prøve at forklarer..

Kunde.: Hvad koster en tatovering?

Mig.: hmmm hvad koster et hus?

Kunde.: Det kommer an på hvilket hus, størrelse osv?

Mig.: Jamen det ligesom med en tatovering, men hvad vil du gerne have?

Kunde.: Jeg vil gerne have tekst, hvad koster det?

Mig.: (tænker, here we go again, men siger) Altså det kommer jo an på hvad der skal stå, altså hvor meget tekst, det kommer an på skrifttypen, og skriftstørrelsen, men lad mig høre?

Kunde.: Bare et enkelt ord, det vel til at svare på?

Mig.: Mellem 600,- og 10.000,-

Kunde.: Du skæg idag?

Mig.: Nej slet ikke, men nu skal du høre en sjov historie, jeg kendte engang en mand, som var så træt af livet, at han skrev HATE på ryggen, og jeg mener hele ryggen, 4 bogstaver, der fyldte hele hans store ryg ud, derimod, havde jeg en pige igår som fik LOVE på 4 cm på håndleddet, derfor det store spring.

dba98ded-6487-4a8f-a76b-3712258e5e67

(Lidt eksempler, på hvordan samme tatovering kan koste fra den ene ende af spektret til den anden)

Og sådan finder vi stille og roligt hinanden, og i fællesskab finder vi ud af hvad der skal laves. Det vel derfor når jeg får skudt i skoene at, man du laver da ingenting, du fiser den bare af, men næ nej, jeg er vel en bølgebryder, ham der sørger for den rette tatovering, rammer den rigtige kunde, og dette er et hårdt job, men et job jeg elsker. 😀

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good Riddance - to bad rubbish