Hvad koster en tatovering, øhhhh?

En veninde fra helvede!

Jeg er generelt positivt anlagt, med et enormt stort service gen, måske i særdeleshed for min branche, dette tror jeg skyldes opdragelse og mine år på handelsskolen. Jeg er ofte bølgebryder når tatovørerne, blå i hovedet udbryder, “nu kan jeg snart ikke mere”, her taler jeg tit en tatovør til ro, og får samarbejdet mellem kunde og tatovør på rette vej.

Men indimellem, når veninden fra helvede er med, kan det være overordentligt svært, og nu får jeg muligvis på puklen for at sige det altid er piger, der er en helvedes ven, men det er bare et faktum.

img_2235

En veninde fra helvede er hende, der ingen tatovering har, som ingen ønsker, men som alligevel har 3000 forskellige meninger og ideer om hvordan hendes veninde ønsker tatoveringen, om hvordan tegningen vi laver skal være, om placeringen af tatoveringen om størrelsen og prisen.

Som når veninden siger den kan heg virkeligt godt lide, siger, “men synes du ikke den er lidt for stor/lille/rund/firkantet/krøllet etc” og veninden så siger “joooo, måske, jeg ved ikke rigtigt, den er jo faktisk præcis som jeg ønskede mig, men når du siger så kunne det da godt bære den skulle ændres lidt”?

Når vi så har ændret tegningen 100 gange og den der skal tatoveres, hver gang har sagt fedt, det lige mig, og veninden fra helvede ligeså mange gange har sagt, “men jeg synes altså”, og vi først ved tegning nummer 101, som er identisk med den først fremviste tegning, bliver enige om den er perfekt, ja så starter farcen forfra med størrelse og placering, se når disse veninder fra helvede indfinder sig, er mit største ønske at en tatovørenes Van Helsing eller en lign hekse jæger, springer ind af døren med en ny portion energi, og en pil der lige justerer, øverste etage på helvedes veninden, som tydeligvis slet ikke bryder sig om tatoveringer, så hun istedet siger, ved du hvad tattoos, det ikke lige mig, men sålænge du er glad og får hvad du kom efter, så bakker jeg dig 100% op, fordi i sidste ende er det din krop, og på den for du alle de tegninger du ønsker, så længe du ikke tvinger mig under nålen, se dette ville være den perfekte udvikling, men det nok for meget at håbe på, og det er defor jeg har fri hver søndag, så jeg er klar til endnu en skøn uge i min skønne butik, med skønne kollegaer og kunder, og ved i hvad, alle i veninder fra helvede, i kommer også bare an, fordi i sidste ende, er det sikkert jeg der holder mig igang, og i giver de små grå modspil.

tak fordi i gad læse med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster en tatovering, øhhhh?