En veninde fra helvede!

Booking.com: At rejse er at hygge sig. Rabat til alle mine følgere!

Reklame for Booking.com

Alle elsker at rejse. Eller i hvert fald næsten alle. Og især hvis man ovenikøbet kan få rabat! Personligt er det at rejse, noget af det bedste jeg ved. Men det er ikke kun selve rejsen. Det er ligeså meget planlægningen, researchen og ventetiden. Og selv om ventetiden kan virke lang, så står jeg altid lige før rejsedagen og tænker: “Damn, det gik stærkt.”

Når jeg skal rejse, så er destinationen og datoen ofte bestemt på forhånd. Alt det sjove kommer først inde på Booking.com, hvor man krydser filtre af, og så det ellers bare om at kigge på hoteller.

Jeg sætter stor pris på, at når jeg endelig rejser, så vil jeg gerne gøre det ordentligt. Jeg tager hellere en uge med luksus, end 14 dage hvor jeg bor skrabet. Og netop her er Booking.com en kærkommen app, hvor man nemt kommer igennem tonsvis af hoteller.

I år er der planlagt mindst to ferier: En uge sydpå, som er min første som singlefar (mere om det i et andet indlæg) sammen med mine to skønne unger. Og så en tur til New York til efteråret. Jeg var der for første gang sidste år. Jeg elskede det, og jeg skal tilbage og opleve mere af den skønne by.

Booking.com

New York var alt jeg havde drømt om og mere til.

Sommerferien synes jeg er svær, fordi den skal både tilgodese ungerne, som er et par friske unger på 10 og 11 år, men det skal også være et sted deres far kan holde ud at være. Helst uden alt for mange spritstive all-inclusive branderter. Men det skal være et lækkert hotel, med god mad, hvor der er plads til leg i poolen og selvfølgelig en lækker strand.

Så I kan nok regne ud, at hver aften fortiden bruges på Booking.com. Her høvler jeg diverse feriedestinationer igennem, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkedes at finde det helt rigtige. Lige pt. fører Mallorca. Der har vi altid haft gode ferier.

Booking.com

Det kunne også blive Cannes, hvor en skøn middag på da Laura er fantastisk. Det kan kun anbefales.

Hvis du selv står at skulle på ferie, så det bare med at hugge til og bruge følgende link: Booking.com. Her får du 200 kr. i rabat. Rabatten udbetales efter endt ophold. Det vil altså sige, at du booker rejsen, tager afsted, og så der penge når du er hjemme igen. Easy peasy.

Læs også: Jeg vil på ferie, nu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En veninde fra helvede!