Booking.com: At rejse er at hygge sig. Rabat til alle mine følgere!

Hvem køber egentligt de her mærkelige produkter?

Forleden blev en snak om generne ved at stege bacon, til en forundring over at der rent faktisk kan købes færdigstegt bacon, og dette til en kilopris 13 gange højere end almindeligt bacon. Altså en kilopris højere end oksemørbrad. Ja nærmest trøffelpris. Det der skabte mest forundring var, hvem der køber dette produkt? For umiddelbart husker jeg aldrig at have set nogen have dette i køleskabet?

Mærkelige produkter, bacon

Dette udløste så en omgang tankemylder om produkter man ser i supermarkedet, men som man umiddelbart aldrig, eller i hvert fald sjældent ser nogen købe … Here we go:

Marmelade/syltetøj

Jeg køber selv et glas eller to om året til enten pandekager eller æbleskiven, men jeg spiser meget sjældent et glas op. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har spist en decideret syltetøjs mad, og ser heller ikke andre gøre dette, udover når det er ved morgenmadsbuffeten på ferier. Jeg tror, at det er et produkt der må være i kraftig tilbagegang i disse sundhedstider, for jeg har da aldrig set en eneste instagramprofil, der har fremvist en lækker marmelade mad? Er marmeladen og syltetøjet ved at uddø?

Sylte, marmelade, mærkelige produkter

Se lige mængden af produkter 😳

Stegt bacon

Bacon er godt, og bacon skal steges. Det lugter og det sviner, men at købe færdigstegt bacon, til en kilopris på 800 kroner … Hvem gør det?

6fedf6e3-14f9-49ef-9ffa-6610ebca7fed

Småkager

Småkager som ikke er fra bageren, eller som er hjemmebagte, er vel efterhånden også noget man kun ser hos bedsteforældre, eller til komsammen på skoler eller lignende? Personligt tror jeg aldrig, at jeg har købt en pakke blandede småkager i supermarkedet. Desuden er der er enormt mange slags at vælge imellem. Men det kan da ikke blive solgt alt sammen? Tænker det samme om skærekager som for eksempel roulader??

Kager, mærkelige produkter

Frugt på dåse

Jeg er godt klar over at der i disse bagedyst dage sikkert bruges noget syltet frugt. Men en dåse med frugtcocktail, som man før i tiden fik hældt ned midt i fløderanden, dem kan der ikke være mange der lægger i indkøbskurven, eller hvad?

Færdig frugtgrød

Her taler jeg ikke om mad til babyer, men grød i poser, som man lige kan trykke ud og efterfølgende så hælde sin mælk/fløde over. Køber i dem? Jeg gør ikke …

Frugtgrød, frugt på dåse, dåsefrugt, mærkelige produkter

Dåsemad

Produkter som hakkebøf på dåse, kan der heller ikke ryge mange af. Tanken om en hakkebøf der kan ligge på hylden uendeligt uden at rådne, det bør man simpelthen ikke spise … Igen her er der et kæmpe udvalg, men hvem køber det? For der skal vel sælges en del, siden det kan lade sig gøre at producere det?

Dåsemad, mad på dåse, mærkelige produkter

Syltede græskar

Lige dette produkt så jeg faktisk en ældre herre lægge på varebåndet forleden, og derfor kom det på listen. For jeg tror det var første gang i mit liv, at jeg så produktet andre steder end på hylden.

Syltede græskar, mærkelige produkter

Flødeskum på dåse

Hvorfor? Det tager to minutter at piske flødeskum, og det smager meget bedre end to minutter. Så det er bare i gang med piskeriset!

Flødeskum på dåse, mærkelige produkter

Duft til badeværelset

Dåsen bag toilettet, som giver en kvalm duft af granskov mikset med lort. Det holder bare ikke … Åben vinduet, tænd udsugningen eller vent ti minutter. Det er bedre end kunstig frisk lugt!!!

Duft på spray, spray, duft, mærkelige produkter

Derudover er der jo alle de andre mærkelige produkter, såsom vandkastanjer, fisk på diverse dåser og tuber, sild i lange baner, smør med smag af diverse urter og pølser på glas.

609faaa9-3a35-434d-b949-e5caeef6b6a8

Hvis I har nogen ting, som I synes mangler på listen, så skriv det i kommentarfeltet. Er der nogen af de ting jeg har listet op, som I bruger?

Sidst men ikke mindst skal da også nævnes den lille citronformede citronsaft. Køber I stadig den? God weekend herfra.

6 kommentarer

 • Louise

  Vandkastanjer er GENIALT i wok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  citronsaft og færdigstegt bacon tror jeg faktisk der bliver solgt ret meget af. Vi er jo et “convience” samfund 🙂 fisk på dåser køber jeg (ansjoser, tun…) og det ved jeg at massere af mennesker gør. Det synes jeg sket ikke er underligt.
  At folk køber flødeskum på dåse og dåse frugtcocktail er mig en gåde, haha. Men man kan faktisk få ganske lødige og gode dåse produkter.
  Jakabov har jeg nok aldrig set i en indkøbskurv. Gudske tak og lov 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hahaha fantastisk! 😀 Den med duften til badeværelset fik mig til at grine – det er så sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror at makrel, tun og torskerogn på dåse stadig er meget brugte produkter, og også noget vi køber herhjemme.
  Marmelade og syltetøj køber vi også, men ikke så ofte, for det holder jo længe sådan et glas.
  Færdigstegt bacon tror jeg mest bliver købt af dem, som kun skal bruge en smule, f.eks. som topping på en cremet supper, eller som lidt ekstra i en salat?
  Småkager, frugt på dåse, frugtgrød osv. tror jeg primært er en pensionistting,jeg har aldrig set unge eller andre på min alder køber det i supermarkedet.
  Dåseretterne forbinder jeg mest med singler, og nok endda singler der enten ikke har tid, eller ikke kan, lave mad. Jeg ser det lidt på linje med frysepizzaen og lørdagskyllingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Mau

  Jeg køber brasso det er et godt pude middel til næsten alt,
  Syltede ting laver jeg helst hvis jeg har mulighed for det og køber jeg noget er det fra Samsøe det er bedst at støtte vor egne lokale som det der beauvais smager af intet go weekend over i Hundested

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg kan godt forklare to af tingene! Min søster køber fx sveskegrøden, fordi hun virkelig godt kan lide sveskegrød (go figure, men altså!). Jeg køber selv piskefløde på dåse til varm kakao, fordi jeg ikke kan spise 1/4 ltr flødeskum hurtigt nok, så det ikke bliver dårligt. Og på dåse smager præcist som ud af en karton – der er det samme i.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Booking.com: At rejse er at hygge sig. Rabat til alle mine følgere!