Spørgsmål og svar: Del 2

Her drømmer jeg mig hen lige nu: Thailand

Den fuldstændigt håbløse forårssituation har startet en daglig strøm af ferietanker, og lige pt. har jeg da aldrig haft mere lyst til sol og varme, end jeg har lige nu 🌴

Thailand

Her kunne jeg såmænd godt ligge …

Thailand

Hvor skulle solen så nydes? Ja, her er mange muligheder. Men kunne jeg selv vælge frit, så blev det Thailand. Hver dag oversvømmes mine forskellige feeds med lækkerier og skønne strande som ligner paradis, i lige netop Thailand. Desuden har jeg flere gange fået af vide, at det thailandske folk er enormt søde og venlige. Og det må jo siges at være et kæmpe plus.

Jeg har aldrig selv været der, men en gang været enormt tæt på at tage afsted. Men nu synes jeg mere end nogensinde, at jeg har motivationen til en tur til østen.

Læs også: Jeg vil på ferie

Hvad skulle jeg så i Thailand? Jeg skulle se Bangkok, men vigtigst af alt, så skulle jeg ud til en bounty-strand, bare ligge og stege i solen, bade, snorkle, få massage, spise god mad og slappe af.

Så drømmedestination pt. er Thailand. Har I været der? Og kan I anbefale det? Hvad skal opleves?

Tak fordi I læser med. Og god påske 🐣

xoxo

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål og svar: Del 2