Her drømmer jeg mig hen lige nu: Thailand

Livet som singlefar

Jeg blev for nyligt skilt, hvilket var en enig beslutning og helt uden drama. Vi er gode venner og hjælper hinanden. Men situationen med børnene er jo ændret markant, og jeg er blevet singlefar. Fra at se dem hver eneste dag til kun at se dem hver 8. dag er en stor omvæltning. Men faktisk en omvæltning til det bedre …

Livet som singlefar, singlefar

Livet som singlefar

“Bedre ikke se dine børn hver dag? Hvordan kan det være bedre?” tænker du måske. Jo det er det fordi, før kom jeg hjem tit når Lulu og Leroy sov, eller i hvert fald lå i deres senge, så fik de hurtigt et godnatkys, og så dem først igen næste morgen. Og nu hvor de er blevet store, så er der ikke på samme måde tid til at sidde og hygge med morgenmaden.

Men nu hvor situationen har ændret sig, og når jeg har ungerne, har jeg det fulde ansvar. Jeg skal lave aftensmad, jeg skal synge godnatsang, og jeg skal få dem op næste morgen. Nu jeg så faktisk blevet singlefar og fuldtidsfar hvert 8. dag, og jeg elsker det.

Aldrig har jeg været tættere på ungerne, end jeg er nu. Og aldrig har jeg følt så stor kærlighed fra dem til mig og omvendt.

Læs også: Far og søn dag

Jeg kommer til at skrive mere om livet som singlefar, da jeg synes, det er et emne der mangler opmærksomhed. Vi er mange med titlen som singlefar, og flere af os kunne sikkert indimellem bruge et godt råd til det ene og det andet. Så fremover vil jeg dele mine oplevelser med mine med jer, når jeg mener det kan være til gavn for jer andre.

xoxo

Morten-under

1 kommentar

  • Stine Rantzau

    Der mangler rigtig meget opmærksomhed på single fædre. Desværre var min ex af den overbevisning at, det var alt eller intet. Enten så han børnene hver dag eller aldrig. Nu har de dog kontakt men det har været svært at sætte sig ind i hvordan han har det som alene far. Så endelig fortæl fortæl 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her drømmer jeg mig hen lige nu: Thailand