Livet som singlefar

Mænd og deres ur

Jeg har som så mange andre mænd, et smykke jeg altid går med. Og det er uret. Jeg kan sagtens gå med andre smykker også såsom halskæde eller armbånd, men mit ur har jeg altid på.

Mit ur – Rolex Submariner Hulk

Jeg har haft mange forskellige ure, men pt. er det et Rolex Submariner Hulk.

Ur, Rolex Submariner Hulk

Det måske mest klassiske ur der findes fra Rolex, er deres Submariner. Jeg synes det er et fantastisk ur, som passer perfekt til alting.

Læs også: Inspiration: Verdens bedst klædte herre

Men jeg har haft mange andre ure. Både fra Rolex men også fra andre mærker som både er billigere og meget dyrere, men det er Submarineren jeg altid vender tilbage til.

 

Sub’ens historie

I 1953 på Basel Watch Fair blev Rolex Submariner vist frem for første gang. Det ur der blev vist den gang, er ikke meget anderledes end det ur der ses i dag, selvom der har været ændringer og tekniske forbedringer.

Ejeren af Rolex havde et ønske om et dykkerur, som samtidigt kunne bruges som et dresswatch. Dette var grunden til, at uret blev fremstillet og det må siges at have været en god beslutning, da uret mere end 60 år senere stadig er Rolex’ flagskib og mest genkendelige ur. Men samtidig er det også et af verdens mest kopierede ur. Så pas på efterligninger. De kan ligne, men bliver aldrig et Rolex (!!!!)

License to kill

Den helt store popularitet kom da Sean Connery bar uret som James Bond i flere film, og han beviste at uret kunne bæres i smoking og samtidig bruges til at dykke med.

Der er så meget mere at berette om Submarineren, men det må I selv google jer til, ellers bliver dette indlæg bare for langt.

Jeg købte faktisk et Submariner da min søn blev født. Så når han bliver 18 år, kan han få et ur, som han kan tage med sig hele livet og på den måde altid være på forkant med tiden.

Drømmeuret

Personlig drømmer jeg om et Day Date i hvidguld. Jeg har haft det i gult guld, men synes hvidgulds modellen er dejligt underspillet.

ur, Day Date, rolex

Hvilket ur drømmer du om? Find dit drømme Rolex ur

xoxo

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som singlefar