Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 1

Hvem har tid til træning?

Da jeg var yngre trænede jeg meget. Jeg spillede fodbold næsten hver dag, og når det ikke var træning, var det bare med drengene, og kamp hver weekend. Jeg har løbet byen tynd på rulleskøjter, spillet basket, kørt motocross, og gået til alt det kampsport der var muligt i Hundested. Da jeg blev ældre, fortsatte jeg med fodbold og styrketræning, og helst hver dag. Det stod på lige indtil den dag jeg begyndte at pierce. Jeg arbejdede fra kl 10.00 til 21.00 i København V. Og da jeg boede i Hundested var det hermed slut med træning. Jeg formåede dog i nogle år at få plads på holdet ved kampe i weekenden. Sådan blev det i mange år frem, med enkelte afstikkere til træningscentret her og der, men tiden var den afgørende faktor, hvilket nok er gældende for mange af os.

Med alderen kom også småskader og skavanker. Personligt døjer jeg med en dårlig ryg. Det har begrænset mig i mine træningsmuligheder efterfølgende, og på samme tid er motionen altafgørende for hvordan den har det. Men så dukkede muligheden op for at prøve noget helt nyt, EMS Bodypower. EMS står for Eletric Muscle Stimulation. Og med en dårlig ryg skulle EMS træning være optimalt da særligt de dybereliggende muskler i ryg (og nakke) bliver stimuleret og styrket. Ubalance bliver korrigeret og rygsøjlen bliver stabiliseret af de forstærkede muskler.

Det lidt ubehageligt med det våde, udstyr, men samtidig føler man sig som en fra en fremtidsfilm, I love It.

Træningen foregår ved du bliver iført en vest med indbyggede elektroder. Elektroderne giver dig strømimpulser på de store muskelgrupper (ben, mave, baller, ryg, bryst, arme og skuldre).

Alt udstyr og tøj leveres, så eneste du skal medbringe er dig selv.

Din EMS Træner vejleder dig igennem en række øvelser, som belaster forskellige muskelgrupper. Mens øvelserne bliver udført, intensiveres træningen gennem strømimpulserne, som går dybere ned i din muskulatur end du er vant til, og giver en komplet, intensiv træning af alle musklerne på kun 20 minutter! Jeps 20 minutter, 1 gang om ugen er nok, hvilket nok er det aller bedste ved denne træningsform, når man skal have en travl hverdag til at  hænge sammen. Derudover tilbyder de lækre bade faciliteter og badeprodukter fra Karmameju. Man får alt tøj og udstyr udleveret fra gang til gang, så det eneste du skal have med er dig selv.

Der ligger EMS i Hellerup, Valby, Fredericia og Marbella.

Jeg synes helt sikkert at I skal give det et skud, især jer der som mig har svært ved at finde tid og motivation.

God træning

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 1