Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 2

Reklame, Intet skal holde mig tilbage

Reklame for Head and Shoulders.

Jeg blev bedt af Head and Shoulders, om at se deres nye reklamevideo, og samtidig reflekterer over deres nye slogan “Lad intet holde dig tilbage”. I starten tænkte jeg at det var noget vrøvl. Jeg tænkte det et lidt mærkeligt slogan, for en skælshampoo. Jeg tænkte ikke at skæl umiddelbart fik nogen til at holde sig tilbage..

Men når jeg tænkte lidt yderligere over det, kunne jeg måske godt huske forskellige situationer igennem mit liv, især som yngre, hvor usikkerheden over udseendet kunne få mig til at holde igen. Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere. Jeg gør lige hvad jeg har lyst til. Og jeg ser ud som jeg har lyst til. Og jeg er stor fortaler for at det skal alle andre også gøre, derfor talte “Lad intet holde dig tilbage” så alligevel til mig.

Et eksempel på at intet kunne holde mig tilbage, ikke engang afbleget nudel hår.

Videoen som Head and Shoulders har lavet, er også et kapitel for sig. De har fået en af verdens aller største sportsfolk til at være med. Det i sig selv underbygger også budskabet “lad intet holde dig tilbage”. At man har turde gå efter en så stærk, og sikkert rigtig dyr profil. Buffon er verdens måske bedste målmand igennem tiden. Han har altid gået sine helt egne veje, og han har altid været en gentleman i mine øjne. Jeg er overbevist om at han altid har været 100% tro mod sig selv, og netop derfor er han en super rollemodel for Head and Shoulders nye budskab.  Buffon er netop stoppet med at spille fodbold, og lur mig om vi ikke snart ser ham på fodboldbanen igen, enten som træner, sportsdirektør eller lignende, for intet kan holde ham tilbage.

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 2