Reklame, Intet skal holde mig tilbage

LEGO – Far & Søn challenge.

 

Reklame for LEGO

For første gang i mit blogger liv, skulle jeg have min søn med på bloggen, i en video produktion til LEGO, det var en opgave jeg virkeligt har glædet mig til, da jeg synes det er skønt at kunne involvere mine unger i mit liv, også på blogger siden.

LEGO kender alle, og ligesom alle andre, har mine børn leget med LEGO, og LEGO er faktisk en af de eneste ting de har leget med som jeg også finder sjovt. Det fede ved LEGO er at det faktisk kun er fantasien der sætter grænsen for hvad man kan med de små klodser. Jeg synes det er skægt at bygge de helt store figurer, og slavisk følge vejledningen, men det er lige så skægt, at tage den store kasse med LEGO og så bare bygge frit.

img_8680-2

For mig personligt, var lige denne omgang LEGO ekstra skæg fordi det var fra Star Wars universet, jeg har været en kæmpe fan siden start firserne, og har ihærdigt forsøgt at få Leroy med på vognen, med de gamle film, som i min bog er de rigtige, men han er klart mere til de nyere, og jeg må give mig og indrømme at de også er mega gode, og super lavet, med mange lækre special effects, jeg elsker Star Wars, og bare melodien, sætter mig tilbage til barndommen hvor jeg altid ville være Han Solo, fordi han var lidt en rebel, og modsat den altid gode Luke Skywalker, var lidt fræk i replikken. Der er så mange fede karakterer i Star Wars, og alle har sin egen favorit. Der mange historier i Star Wars universet, men i sidste ende er det jo altid kampen mellem det gode og det onde, og heldigvis er det med det gode som vindere, præcis som det er i det virkelige liv, de gode vinder altid, heldigvis.

 

Når tilbage til hvorfor vi er her, LEGO havde lavet en Challenge til min søn og jeg, bestående af flere elementer, hvor vi så skulle vælge en af dem. .

 

img_8668

 

Vi syntes der var flere skægge challenges, men den vi begge selv var mest hooked på var byg en figur med Chewbacca-agtige handsker på, for at gøre det endnu mere svært, satte vi timeren til, dette var også en challenge, så vi lavet en kombi challenge. Det at bygge med handskerne, det fungerer slet ikke, det måtte vi hurtigt erkende, det var skægt men fuldstændigt håbløst. Så handskerne røg og så var der ellers fri byg Star Wars figur konkurrence, det var super hyggeligt og vi blev faktisk begge bidt af klodserne, da vi først kom igang. Vi havde en virkeligt skæg eftermiddag og det var rart i en travl hverdag med skole, job, fritids aktiviteter og computerspil, at kunne sidde og lege, grine og have det hyggeligt med LEGO klodserne, bare give fantasien frit spil og være “barn” igen for en stund, det burde alle gøre indimellem, vi har allerede aftalt at det skal vi snart igen.

Som min søn sagde er den eneste dårlige ting ved LEGO, at træde på dem.

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklame, Intet skal holde mig tilbage