LEGO - Far & Søn challenge.

Elefanten i en glas butik

Reklame for Carlsberg

Vi kender alle sammen det når solen bager ned og man bare godt kunne drikke en iskold bajer. Men tidspunktet er dårligt, fordi man enten skal noget hvor man ikke kan komme med en buzz, eller man skal kører bil, så ender man med en sodavand eller ligende og det er også lækkert, men giver ikke helt samme følelse, her er det at Carlsberg Nordic kommer ind i billedet, det er en alkoholfri øl, som faktisk smager virkeligt godt, første indtryk var, ahh det smager ikke som en rigtig øl, men allerede ved anden tår gik det bedre, og efterfølgende, er jeg blevet rigtigt glad for den faktisk, det er en frisk smagfuld måde at stadig kunne nappe den sociale del af tredje halvleg, fyraftens hyggen, eller grill middagen, de dage hvor man ikke skal ende som elefanten i glasbutikken.

Carlsberg Nordic porteføljen består af to forfriskende varianer – Ale og Gylden bryg. Carlsberg Nordic Gylden Bryg er en pilsner øl, lækker og forfriskende.

Carlsberg Nordic Ale er en alkoholfri udgave af Ale noget sødere, men frisk og lækker.

Jeg synes 100% i burde smutte ud og købe en 6pack til køleskabet, for de smager faktisk skide godt..

Selv min ven Matias fra Paraguay er vild med den nye Nordic.

Carlsberg Nordic er smagen af Danmark🇩🇰

Skål og rigtigt god sommer

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO - Far & Søn challenge.