Turen gik til Västervik - Reklame for Västervik

Fucking forelsket!

Jeg er nok den sløveste blogger i Danmark og det jeg træt af, for faktisk kan jeg godt lide at skrive, men jeg synes tit det er svært at finde gode emner og jeg vil jo helst skrive gode indlæg, men det kan være svært at finde på nyt hele tiden.

Men nu er jeg tilbage og jeg vil skrive oftere, jeg vil skrive lange indlæg men også helt korte indlæg. Der er mange gode ting på vej, der er ting jeg ikke kan sige noget om endnu, men som kommer senere. Der er også en lille hemmelighed jeg alligevel gerne vil dele lidt af, jeg er nemlig nyforelsket og det føles fucking godt, jeg vil ikke fortælle hvem det er endnu, fordi ungerne har ikke mødt hende men det gør de i morgen, so stay tuned hen over weekenden for der kommer afsløringen. 

Håber i alle sammen får en dejlig weekend, min bliver magisk det jeg sikker på.

XOXO

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen gik til Västervik - Reklame for Västervik