Fucking forelsket!

24-42 (år) når Casper Christensen kan.

Forleden smed jeg en lille teaser op, en teaser om min nye kæreste, hende der giver mig sommerfugle i maven, hende der skulle møde ungerne for første gang. Hun har nu mødt dem og det var en stor succes, de var vilde med hende og hun er vild med dem, og mig, ja jeg er vild med dem alle sammen, sådan rigtigt vild med dem.

Hvem er hun så? well hun hedder Simone, hun er studerende på Syddansk Universitet Odense , kemi ingeniør, nerd alert just saying, men jeg er fuldstændigt vild med det, faktisk synes jeg det er helt vildt frækt at hun er så brainy.

Titlen på indlægget  24-42 referer til vores alder, og ja indrømmet jeg er den gamle af os, hvorfor er det emne så en overskrift værdi, det er det fordi jeg udover at have mødt adskillige kommentarer, flest negative desværre, ikke kommentarer som gamle gris, mere “hun er for ung” “hende bliver du træt af”, “hvad skal i snakke om” osv, men det siger jeg jer Simone er den kæreste nogensinde jeg har kunnet tale bedst med, alder har aldrig været et emne, andet end da jeg prøvede at lave det til emne, fordi jeg lod mig rive med af de negative røster der lød fra nær og fjern, heldigvis fandt hjertet vejen og det er jeg virkeligt lykkelig over, for aldrig har jeg følt mig gladere.

Lige for god ordens skyld så er det vist blevet lidt en ting med stor alders forskel i forhold, først og vigtigst min mormor og morfar (morfar er mit største forbillede) der var 16 års forskel.

Casper og Isabella 18 år

Lasse Rimmer og Line 21 år

Wulf og Zenia 20 år

Emmelie De Forest og Jakob 22 år

og sidst men ikke mindst frankrigs præsident

Emmanuel Macron (frankrigs præsident) Birgitte Macron 25 år, den er omvendt, her er fru Macron den ældre, men stadig stor alders forskel.

Tænker jeg smider et indlæg med fordele om hvorfor en ung kæreste kan være en fordel her en af dagene, for der er faktisk nogle fordele.

Tak fordi i gad læse med❤️

Morten-under

12 kommentarer

 • Nanna

  Tillykke med kærligheden 😍 hvad betydet andet når i er lykkelige !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh det store “samtaleemne” op i r**en med det! Herhjemme er tallene 28-44, og vi er ret enige om at ingen af os nogensinde har haft det bedre! Vi griner tit af aldersforskellen fordi min kæreste var i praktik i min børnehave, mens jeg gik der 😂 vi venter nu fælles barn og har hver 2 fra tidligere forhold! 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 26-44 er vores tal herhjemme 💗 Jeg værdsætter hver eneste dag med min “alt for unge” kæreste. Vi er sammen på andet år, og mine 7 børn, er lige så glad for hende, som hun er for dem… så hvis jeg er rigtig heldig, bliver hun en dag min hustru. De bedste ønsker til jer begge, skal lyde hernede fra Aabenraa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hey! Tillykke med kætligheden! Vi har 7,5 års forskel i vores ægteskab (35-43) det mærker vi ikke, men nogle gange, er min mand vildt gammel! Når vi taler om hvad vi lavede i 1997, når vi mindes børnetime, eller når vi er sammen med hans venner. Han er også ludt træt, når der er gang i mig 😉 men det giver faktisk bare krydderi 🙂 samtaleemner og vi er jo begge voksne såå..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Nyd det og lad være med at lytte til alle andre men lyt til jeres hjerter ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenett

  Fantastisk! Kærlighed har ingen alder! Min kæreste er 16 år ældre end mig 🤷🏼‍♀️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Du har fundet verdens skønneste pige 😘 vi er i termins gruppe sammen så har fulgt hende i over 4 år 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fedt for jer❤️☺️ Kærlighed har ingen alder.
  Jeg var 25 år da jeg mødte min kæreste, som var 43 år. Vi har snart været sammen i 7 år og jeg har aldrig haft et bedre forhold end dette.
  P.s. Han har 3 børne fra tidligere forhold og der har aldrig været nogle problemer i forhold til dem og mig😁✨👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fedt for jer❤️☺️ Kærlighed har ingen alder.
  Jeg var 25 år da jeg mødte min kæreste, som var 43 år. Vi har snart været sammen i 7 år og jeg har aldrig haft et bedre forhold end dette. P.s. Han har 3 børnefradragene tidligere og der har aldrig været nogle problemer i forhold til dem og mig😁✨👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Rasmussen

  Super fedt med en ung og smuk kæreste.. jeg er selv 43 og ville sgu da gerne ha’ en på 24 hun er super smuk tillykke med hende..🤪👍 dejligt dine børn kan med hende også.. det er vigtig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Borch

  Alder er bare et tal. Min kæreste er 20 år yngre end jeg, vi har været sammen i 18 år og har en datter på 16år❤️ Så held og lykke med kærligheden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte

  Hej Morten.

  Tillykke med kærligheden.

  Jeg er selv i et forhold på 9 år, hvor jeg også er den “gamle”. Jeg er sammen med Martin som er 17 år yngre end mig (jeg er 46 og Martin 29) og jeg har aldrig været i et forhold (har haft et par stykker) hvor harmonien har været bedre trods aldersforskelen. Vi komplimenterer hinanden på bedste vis og som en ekstra bonus, så får jeg ikke lov til at blive gammel, da Martins energi holder mig ung. Det ultimative bedste forhold ever 🙂

  Så nyd i bare hinanden og kærligheden, og lad alle andre synes hvad de vil.

  Endnu engang tillykke med hinanden.

  Kh. Brigitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking forelsket!