Familiesammenføring

Mandagsmanifestet

Jeg er en sløv banan herinde, jeg ved det godt. Og jeg skammer mig faktisk over det, fordi jeg synes det så vildt, at I er så mange der trofast læser med, når jeg endelig lægger noget op. Og hver gang tænker jeg: “nu gør jeg det mere jævnligt!” og igen, er jeg en sløv banan, der ikke laver en flyvende fis. Derfor har jeg sammen med Simone, besluttet at min blog, bliver til vores blog, og den skifter derfor navn til Mandagsmanifestet. Hvorfor så det? Og hvad hjælper det os? Jo, altså, for det første er vi så to til at skrive og holde bloggen i gang, og derfor skal der ligeledes være to sløve bananer, for at den ligger død. Simone er heldigvis knap så banan som mig, så hun skal nok både selv skrive og sparke mig igang. For det andet er vi heldigvis ret ens på et hav af punkter, og synes at mange af de sammme ting er spændende. Derfor vil vi prøve, opleve og lave flere ting sammen, som vi kan blogge om. – Det betyder flere blogindlæg, som I kan læse. Fedt, ik’?

“Mandagsmanifestet?” tænker I nok, “…hvad er det?”
Er det ligesom ludermanifestet, et surt opstød? Nej, bare rolig, det orker vi heller ikke.  Mandagsmanifestet er simpelthen vores manifest, som skal sørge for, at alle får en god start på ugen, så den satans mandag bliver lettere at komme igennem. Vi vil hver mandag lave et skide godt indlæg, der kan læses til morgenkaffen, og formentlig også drysse lidt sukker på toppen af nogle af dagene derimellem – Så fat mod! Fremover er jeres mandage ikke længere ugens værste dag, nu er mandagsmanifestet kommet jer til undsætning.

 

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiesammenføring