Mandagsmanifestet

Black Friday på Fisketorvet

Annonce for Fisketorvet

Det er Black Friday i morgen! Derfor har vi været på Fisketorvet, for at lure lidt af, hvilke tilbud vi skal gå efter. Nu er det jo snart julegavetid – og så er fredag vel også en udemærket dag at forkæle sig selv på, ikke?

Voksenshopping:

Nogle af de butikker som vi fik kigget lidt i, var bl.a. Levis som i morgen har op til 30% ved køb af én ting, og 30% ved køb af 2 ting. Vi kan begge finde noget i Levis som vi er ret vilde med hver især. De fleste af Mortens yndlingsbukser er fra Levis, så det er helt sikkert én af destinationerne i morgen.

En af de butikker som vi også gik målrettet mod, var Calvin Klein Underwear, som nok er vores begges foretrukne når det kommer til undertøj. Især Simone er blevet ret vild med det på det sidste, så der skal også ind og shoppes lidt til undertøjsskuffen i morgen. – eller måske købes nyt badetøj, så vi er helt klappet og klar til hotelophold i Hamborg på søndag.

Et af de steder hvor vi især vil holde øje med tilbud i morgen, er i B&O. Simone blev forelsket i et par trådløse hørebøffer, og Morten kastede sin kærlighed på en sindssygt lækker bordhøjtaler, der med sin vase-lignendeform, vil passe perfekt ind i hans keramiksamling (og ja, du hørte rigtigt, han samler på tysk keramik)

Til ungerne: 

Vi fik også kigget en del efter julegaver og garderobeupgradering til ungerne, bl.a. i Fætter BR og Tinderbox som i morgen har op til 30% på næsten alt i butikken. Det er altså værd at skrive bag øret, for det er virkelig noget lækkert tøj de har til børn! Nu når Simone og Elliot flytter med til Vesterbro i december, må vi jo sørge for, at Elliot bliver klædt på i bedste Vesterbrostil. 😉

En af de andre butikker som vi også skal ind og kigge julegaver i imorgen, er spilbræt.dk – vi er selv ret vilde med quizspil herhjemme (selvom det altid er Morten der vinder – og aldrig med samme sind som hvis han taber), men det er en vildt hyggelig måde at være sammen på, uanset om det bare er os voksne, eller om børnene spiller med. Og sprilbræt.dk er faktisk et af de steder hvor man på Fisketorvet i morgen kan finde de aller bedste tilbud! De har både 3 produkter for 2 produkters pris, hvor det billigste er gratis, og derudover også 60% på udvalgte spil. Dét kan vi lide!

Uden mad og drikke, duer helten ikke: 

Vi endte med at bruge ret lang tid på at gå rundt og kigge, og endte med at få mad på både Gorm’s og good old Steff. Men det var svært at vælge, for der er mange gode spisesteder derinde. Vi var lidt i humør til pizza og hotdog, men havde vi været der lidt tættere på aftensmadstid, var vi nok smuttet på Lêlê som laver virkelig lækker vietnamesisk mad, eller på Letz Sushi (vi kunne uden tvivl spise sushi alle ugens syv dage) – men måske det bliver der vi ender i morgen, der har Letz Sushi nemlig 15% på alle menuer 😉

Måske vi i morgen også ender med at hoppe i enten Lykkehjulet eller Black Room i løbet af dagen – eller begge dele. Der er ihvertfald fede præmier at vinde, og mulighed for at spare op til knap 7400 kr. – Det er da værd at tage med 🙂 !

Fisketorvet har et loyalitetsprogram, hvor du kan få en masse fordele som fx. 4 timers gratis parkering, fødselsdagsgaver og eksklusive tilbud. Læs mere her.

Det kan være at vi ses derinde? Hvilke butikker er jeres “must go” i morgen?

Simone & Morten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsmanifestet