Black Friday på Fisketorvet

00’erne VS 80’erne

Så er mandagsmanifestet på banen med det første mandagsindlæg! Ideen til vores første indlæg kom en aften, da vi sad og snakkede om, hvilke tendenser und so weiter vi hver især er vokset op med. Der er jo 18 år imellem os, og har derfor været børn i to forskellige årtusinder, nærmest 😉 Morten har haft meget af sin barndom i 80’erne og Simone har været barn i starten af 00’erne. Vi synes derfor at det kunne være sjovt, at liste nogle af vores barndomsminder op – hvilke af dem kan I selv huske?

Hvad vi så i tv som børn: 

Simone: Tip tap tønde, Hvaffor en hånd, Frække Frida , Krumme, Bullerfnis, mfl.

Morten: Hampus, Da Lotte blev usynlig, Guldregn.

Yndlingsfag og hadefag i skolen:

Simone: Mine yndlingsfag var nok håndarbejde med Åse og Dansk. Jeg var smadder god til at sy og tegne. Til gengæld hadede jeg idræt og fysik, og jeg syntes at maden vi lavede i hjemkundskab var ulækker.

Morten: Mit yndlingsfag var Idræt, jeg har altid elsket sport. Mit hadefag var sløjd, da jeg har 10 tommelfingre.

Hvad hørte vi af musik som børn? 

Simone: C21 var jeg ret vild med, også selvom de sang på engelsk, og jeg ikke forstod hvad de sagde. Jeg ønskede mig også en diskman og Nik & Jay’s første cd i fødselsdagsgave som barn, og den blev i den grad spillet på repeat sammen med Aqua, Doctor Bombay og Cartoons.

Morten: Noget det jeg hørte mest som barn var Shubidua og Kim Larsen, specielt Kim Larsens “Forklædt som voksen” blev spillet ustandseligt, lidt senere kom DAD på banen.

Sådan var moden da vi var børn:

Simone i 00’erne VS Morten i 80’erne…

Hvem så vi op til som børn? 

Simone: Jeg syntes at Bølle Bob var ret cool, og bildte i en periode mine klassekammerater ind, at han var min hemmelige storebror. Jeg beundrede også hende der Simone fra “Scenen er din” der sang Vindens Farver. I den virkelige verden syntes jeg at min mormor var den sejeste i verden.

Morten: Sylvester Stallone/Rambo og Preben Elkjær som var mit store fodbold idol. I den virkelige verden var det min morfar.

Vi er glæde for at være i gang med bloggen! Del gerne jeres erindringer om barndomsidoler, pinlige tøjtendenser etc. – Vi har jo slet ikke fået en brøkdel med, af alt hvad 00’erne og 80’erne havde at byde på 🙂
Vi håber at I får en fantastisk start på ugen!

Simone & Morten

 

3 kommentarer

 • Maria

  Jeg er født i 80erne og var kæmpe madonna fan og endnu større Beverly Hills fan🤗 alle mine yndlings sommerferie minder er fra København, hvor jeg stadig kommer når chancen byder sig. Mit store idol var min far, der desværre døde da jeg var 16.
  Stort tillykke med kærligheden, i er et smukt par😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg – jeg hørte faktisk min ældgamle Bullerfnis cd for nylig 😀 Så sjovt.

  – A, født 1990.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Årh! C21 var starten på min boyband forelskelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday på Fisketorvet